H Kate Moss φωτογραφήθηκε για το Topshop και την συλλογή Φθινόπωρο- Χειμώνας 2009!

Η 11η συνεργασία του διάσημου μοντέλου KATE MOSS με το κολοσσό TOPSHOP της Αγγλίας, ανανεώνεται με καινούργια σχέδια και μας παρουσιάζουν μία ιδιαίτερη συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2009 από vintage glamorous, smart & chic κομμάτια. Το προσωπικό rock’n’roll ύφος της Kate Moss αναδεικνύεται μέσα από την καινούργια συλλογή της, η οποία έχει επηρεαστεί από τα 60’s και 70’s και θυμίζει γνωστές ‘groupies’ εκείνων των εποχών.

Μία σειρά από μπλούζες, φορέματα από σιφόν, φούστες και σακάκια θα σας μεταφέρουν σε άλλη δεκαετία. Τα αναγνωρίσιμα πλέον prints της Kate, κυριαρχούν έντονα και αυτή τη φορά. Πράσινες και κίτρινες φωτεινές πεταλούδες αποτυπωμένες πάνω σε τουνίκ, κόκκινα και μπλέ ριγέ φορέματα και καρδιές πάνω σε πλεκτά υφάσματα με ασορτί κασκόλ, αποτελούν μερικά από τα καινούργια απαραίτητα ρούχα του χειμώνα.Παράλληλα η συλλογή συμπληρώνεται και από σακάκια, φούστες και παντελόνια που αντιπροσωπεύουν πολύ το στύλ της Kate Moss και δίνουν έναν τόνο πιο θηλυκό για το βράδυ. Μικρές παραλλαγές του ίδιου ρούχου είναι τέλειο φορεμένο και τις πρωινές ώρες.




Η Kate Moss επαναφέροντας στην μνήμη της την εποχή των δυναστειών του 1980, δημιουργεί σακάκια τα οποία κυρίαρχουν και εντυπωσιάζουν. Χρυσά τσέκια απεικονίζουν το πρόσωπο της λεοπάρδαλης στην πλάτη ένος σακάκι, ενώ διαφοροι ημιπολύτιμοι λίθοι προσθέτουν λάμψη σε μερικά κομμάτια. Ένα κοντό jersey μαύρο φόρεμα με ασημένιες λεπτομέριες στους ώμους και δύο παλτό από οικολογική γούνα δίνουν τη απόλυτη φινέτσα και το αέρα άλλης εποχής. ‘Εντονες επίσης είναι οι δερμάτινες και οι σουέντ λεπτομέρειες, σε σακάκια, παλτό και φούστες.

Συνεπής με όλες τις προηγούμενες συλλογές της, η Kate Moss, εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά με τα καινούργια σχέδια της σειράς TOPSHOP. Τώρα μπορείτε να δείτε όλόκληρη τη συλλογή στο www.topshop.com, να παραγγείλετε online τις καινούργιες δημιουργίες, και σε μία εβδομάδα θα είναι στη ντουλάπα σας!
www.act-react.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις