Celebrity Party για την H&M και τον Jimmy Choo στο Hollywood.

Χθες το βράδυ, το Χόλυγουντ επεφύλαξε τιμητική υποδοχή για τους Paris & Nicky Hilton, Hayden Panettiere, Kate Walsh, Olivia Wilde, Sheryl Crow, Cat Deeley, Angela Lindvall, Maggie Grace, Mini Anden και άλλους που ήρθαν να γιορτάσουν τη συνεργασία και το λανσάρισμα της συλλογής Jimmy Choo for H&M.

Το πάρτι διοργανώθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία πάνω από το διάσημο Sunset Strip στην περιοχή Hollywood Hills, και περιελάμβανε μια άξια για βραβείο Grammy παράσταση της M.I.A. που κατέπληξε τους προσκεκλημένους, με θέα τον ορίζοντα του Λος Άντζελες. Τα αστέρια του Χόλυγουντ πήραν μια πρώτη αποκλειστική γεύση της λαμπερής συλλογής που θα αποκαλυφθεί σε περίπου 200 καταστήματα H&M παγκοσμίως στις 14 Νοεμβρίου. Η συλλογή περιλαμβάνει τα πλέον πολυπόθητα παπούτσια και αξεσουάρ. Για πρώτη φορά, η Jimmy Choo σχεδίασε και γυναικεία ρούχα για να συμπληρώσει τα αξεσουάρ, καθώς και ανδρικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.


“Έτσι κι αλλιώς λατρεύω την H&M, πόσο μάλλον τώρα που συνεργάζεται με την Jimmy Choo για τη συγκεκριμένη συλλογή– τα τσαντάκια, τα παπούτσια, όλα. Τα ρούχα είναι τόσο χαριτωμένα. Η συλλογή έχει τόσο όμορφα κομμάτια που ανυπομονώ να την αγοράσω ολόκληρη,” ανέφερε η  Paris Hilton που επιθυμεί τα πάντα από την πολυαναμενόμενη συλλογή.

“Η συλλογή Jimmy Choo for H&M ενσωματώνει τη νοοτροπία και την αύρα από ένα χαλαρό glamour πάρτι. Το Los Angeles είναι το τέλειο σκηνικό για την παρουσίαση της ” λέει η Tamara Mellon, ιδρύτρια και πρόεδρος της Jimmy Choo.


“Η Tamara είναι τόσο ευφυής και υπέροχη σχεδιάστρια. Τα παπούτσια είναι απίστευτα. Στα H&M θα ξεφαντώσω κάνοντας shopping. Ήμουν πρόσφατα στην Ιταλία και αντί να πάω σε άλλα καταστήματα, πήγα στα H&M,” είπε η Hayden Panettiere. “Είμαι ερωτευμένη με αυτό το παντελόνι″ ανέφερε σχετικά με το μαύρο δερμάτινο παντελόνι Jimmy Choo for H&M που φορούσε στο event.
«Τα παπούτσια είναι το πάθος κάθε fashionista, όλοι ονειρεύονται ένα ζευγάρι παπούτσια Jimmy Choo. Τα ασορτί ρούχα έχουν καθαρή, σαφή γραμμή και ταιριάζουν τέλεια με τα παπούτσια που είναι πλούσια διακοσμημένα με τρουκς, αγκράφες, στάμπες, καψούλια ή τρύπες», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της H&M.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις