O οίκος NIKOS-TAKIS παρουσίασε την collection του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010.

Μετά από 50 χρόνια στο χώρο της ελληνικής μόδας, η Nikos-Takis Haute Couture παρουσιάσε για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη συλλογή για τον άνδρα της σύγχρονης εποχής. Η επιδειξη πραγματοποιηθηκε στα πλαισια της εβδομαδα μοδας παρουσιαζοντας την κολλεξιον “Ανοιξη -Καλοκαιρι 2010″  που ελαβε χωρο στο Γκάζι -Τεχνόπολις.
Εμπνευσμένοι  απο την ελληνικη κινηματογραφικη ταινια ΓΟΡΓΟΝΕΣ  & ΜΑΓΚΕΣ , δημιουργησαν με φαντασία μοναδικά ρούχα  τονίζοντας την γυναικεία θηλυκότητα αλλά και την αντρική γοητεία.

Οι ναυτικές ρίγες, που μέχρι σήμερα είχαν καθιερωθεί στη συνείδηση μας ως κυρίαρχος εκπρόσωπος του καλοκαιρινού casual στιλ, τώρα, με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μεταμορφώνονται και δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα για τον άντρα του 2010 !!
Απλά t-shirts με στάμπες , μπλουζάκια polo,  πουκάμισα (κλασικά και μοντέρνα), λινά σύνολα, καλοκαιρινά κοστούμια για όλες τις ώρες  αλλά και  επίσημα ενδύματα ,για το γαμπρό και για τις βραδινές εξόδους, όλα φτιαγμένα με το τρίπτυχο της επιτυχίας της N-T Haute Couture:  Άψογη ραφή, ποιοτικά υφάσματα και τέλεια εφαρμογή.

Η γυναικεία συλλογή ηταν επί το πλείστον από μοντέρνα κοντά φορέματα με βάση το λευκό των νησιών , το χρυσό του ήλιου και το μπλε της θάλασσας κεντημένα με κρύσταλλα και συνδυασμένα με μουσελίνες και  σατέν υφάσματα  σε κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μαύρο, μπλε, γαλάζιο, φούξια και ασημί.

Η επίδειξη μόδας του οίκου συμπληρώθηκε από μοναδικές νυφικές δημιουργίες με κεντημένες  δαντέλες και μεταξωτά υφάσματα σε λευκό και ιβουάρ οι οποίες ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με τις δημιουργίες της υψηλής ραπτικής με σπάνια κρύσταλλα και χειροποίητα κεντήματα.

Πολλοι ηταν οι επωνυμοι φιλοι που εδωσαν το παρών στην επίδειξη  ,ανάμεσα τους οι :Μαρία Ιωαννίδου, Ρίκα Διαλυνά, Κατερίνα Παπακώστα,Σάσσα Μπάστα,Χάρης Σιανίδης,Σπύρος Μπιμπίλας κ.λ.π. που ενθουσιαστηκαν με τις δημιουργίες του σχεδιαστή Χάρη Τσιάρα.
Στο φινάλε της επίδειξης μια μεγάλη εκπληξη περίμενε ολους οσους παρεβρέθηκαν εκει  αφου απολαυσαν τον Λευτέρη Πανταζή  ως guest star στην πασαρέλα σε ρόλο μοντέλου….
Στο πλαϊ του η Τζένη Τζιβεριώτη και η Στέλλα Γιαμπουρά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις