Ένα αξιοθαύμαστο ξενοδοχείο!!!

Το θέρετρο πολυτελείας Viceroy Snowmass luxury mountain resort, αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που λέμε "Η περιπέτεια των βουνών". Οι παροχές του είναι πολλές και ποικίλουν, το σημαντικότερο όμως είναι ότι το ξενοδοχείο Viceroy Snowmass luxury mountain resort βρίσκεται στους πρόποδες μιας από τις καλύτερες πίστες σκι παγκοσμίως.  Μόνο επτά μίλια από το κέντρο της πόλης Aspen στην καρδιά του Snowmass'new Base Village και φυσικά είναι μέλος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Viceroy Hotels and Resorts μαζί με τα πολυτελή ξενοδοχεία California και Caribbean Hotels.

 
To Viceroy Snowmass Luxury Mountain Resort ενδείκνυται είτε για οικογενειακές διακοπές είτε για διακοπές ζευγαριών. Οι παροχές του είναι πολλές όπως σκι, πατινάζ πάγου, βόλτες με έλκηθρα, ξενάγηση με άλογα, φεστιβάλ και συναυλίες και φυσικά spa. 
 
Επιπλέον θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι πολλοί celebrities επισκέπτονται το Viceroy Snowmass luxury mountain resort όπως ο Orlando Bloom με την σύζυγο του, η Jennifer Aniston και πολλοί άλλοι. Η πολυτέλεια είναι για λίγους αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα να ονειρευόμαστε....
Μπείτε στην διεύθυνση του για να το θαυμάσετε http://www.viceroyhotelsandresorts.com/snowmass/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις