" le mepris" fashion show by Vassilis Zoulias!!!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Vassilis Zoulias, προσωπικά λατρεμένος, θα παρουσιάσει την κολεξιόν του Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011 την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Λεωφ. Συγγρού 103-105, Αθήνα. Μόνο η πρόσκληση τα λέει όλα, η Βrigitte Βardot φωτογραφημένη για την ταινία Le Mépris.






Η ταινία Le Mépris είναι μια Γαλλική ταινία του 1963 σε σκηνοθεσία Ζαν-Λυκ Γκοντάρ. Ο Αμερικανός παραγωγός Τζέρεμι Πρόκος (Τζακ Πάλανς) προσλαμβάνει τον γνωστό Αυστριακό σκηνοθέτη Φριτς Λανγκ (υποδύεται τον εαυτό του στην ταινία) προκειμένου να μεταφέρει στον κινηματογράφο την Οδύσσεια του Ομήρου. Δυσαρεστημένος με την «καλλιτεχνική» προσέγγιση που ακολουθεί ο σκηνοθέτης, προσλαμβάνει τον Πωλ Ζαβάλ (Μισέλ Πικολί), συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών και θεατρικών έργων, για να επεξεργαστεί το σενάριο.

Η σύγκρουση μεταξύ καλλιτεχνικής έκφρασης και εμπορικής απήχησης ακολουθεί μια παράλληλη πορεία με την προοδευτική αποξένωση του Πωλ από τη σύζυγο του Καμίλ (Μπριζίτ Μπαρντό) η οποία φαίνεται να ξεκινά από τη στιγμή που ο Πωλ αφήνει την Καμίλ μόνη με τον εκατομμυριούχο παραγωγό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις