And the Oscars goes to...for dress....Camila Alves...



Τελικά υπήρχε ανατροπή στα χθεσινοβραδυνά Oscar, είχα πολλές ελπίδες ότι θα κερδίσει η ελληνική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Κυνόδοντας το πολυπόθητο αλλά δυστυχώς δεν βγήκαν αληθινές. Ωστόσο οι υπόλοιποι νικητές ήταν και οι αναμενόμενοι, ο Κόλιν Φέρθ για την ερμηνεία του στον Λόγο του Βασιλιά, καθώς και η εγκυμονούσα Νάταλλι Πόρτμαν για τον Μαύρο Κύκνο. 

Τα φορέματα ακόμη μία φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις, αν και φέτος θεωρώ ότι έλειψαν τα δυνατά ονόματα και αυτά που κάνουν πολύ ντόρο όπως η Τζένιφερ Άνιστον και η Αντζελίνα Τζολί. Δεν ξέρω αλλά πάντα οι δύο κυρίες τράβαγαν όλα τα βλέμματα με τις στυλιστικές τους επιλογές και την λάμψη τους. Η Νάταλι Πόρτμαν επέλεξε Μωβ μεταξωτή τουαλέτα Rodarte με κρύσταλλα σβαρόφσκι, δεν μπορώ να το σχολιάσω διότι είναι και σε ενδιαφέρουσα.
 
Λάτρεψα όμως την σύντροφο του Μάθιου Μακόναχι Καμίλα Άλβεζ, η οποία φόρεσε μία μαύρη ταφταδένια φανταστική τουαλέτα με την υπογραφή Kaufman Franco. Έσκισε η Καμίλα, πολύ μου άρεσε και να φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη κυρία έχει κάνει και 2 παιδάκια. Το χτένισμα της ήταν σινιόν και ολοκλήρωσε το σύνολο της με τα εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια. Μπράβο...
 

Επίσης μου άρεσε η Ρις Γουιδερσπούν με το υπέροχο μάξι ασπρόμαυρο Armani Prive, που αναδείκνυε το καλλίγραμο σώμα της. 

 
Aκόμη πιο όμορφη ήταν η Τζένιφερ Χάντσον, με την εντυπωσιακή πορτοκαλί τουαλέτα Versace και η Μίλα Κούνις (ανταγωνήστρια της Πόρτμαν στον Μαύρο Κύκνο) με το εκπληκτικό φόρεμα Elie Saab στο χρώμα της λεβάντας.
 
Kαι τέλος εντυπωσιάστηκα με το υπέροχο δαντελένιο μάξι φόρεμα Dolce&Cabbana που φόρεσε και το στήριξε εκατό τις εκατό η σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον...και του χρόνου!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις