Paul Mitchell τώρα και στην Ελλάδα, στο Νίκο Αμάραντο!


Τα No1 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών Paul Mitchell, στα αμερικάνικα κομμωτήρια τώρα και στην Ελλάδα! Το σύστημα Paul Mitchell αποτελείται από 3 κατηγορίες προϊόντων:

Shampoo (Σαμπουάν): Αποτελεί το πρώτο βήμα του συστήματος φροντίδας μαλλιών Paul Mitchell. Τα πολυτελή σαμπουάν είναι σχεδιασμένα για να προετοιμάσουν όλους τους τύπους μαλλιών από λεπτά ως χοντρά και από ίσια ως σγουρά, για το στάιλινγκ.

Κάθε σαμπουάν της Paul Mitchell είναι ειδικά σχεδιασμένο με τα πιο ποιοτικά συστατικά για να διασφαλίσει καθαρά, λαμπερά και υγειή μαλλιά και δέρμα. Υψηλά συμπυκνωμένα, απαιτούν μόνο μια μικρή ποσότητα για να αποδόσουν με ένα μόνο λούσιμο.
   
Conditioners (Μαλακτικά - Αγωγές): Το δεύτερο βήμα. Τα καθημερινά μαλακτικά διατήρησης και φροντίδας ενισχύουν την ομορφιά των μαλλιών δημιουργώντας την σωστή βάση για το στάίλινγκ. Θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά, κάνουν το ξέμπλεγμα και το χτένισμα ευκολότερο και παρέχουν προστασία από τις ακτίνες UV και τη θερμότητα, βοηθώντας στην πρόληψη ζημιάς των μαλλιών. Οι εντατικές αγωγές ενυδάτωσης και ανδόμησης είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διορθώνουν την εκτεταμένη ζημιά που προκαλείται από το περιβάλλον, το καθημερινό θερμικό στάιλινγκ και τις χημικές εργασίες.
     
Styling - Finishing (Στάιλινγκ - Φινιρίσματος): Αποτελεί το τρίτο βήμα του συστήματος Paul Mitchell. Η γλυπτική στα μαλλιά είναι μια μέθοδος στάιλινγκ που δημιουργήθηκε από τον Paul Mitchell σχεδόν πριν 2 δεκαετίες. Δημιουργήστε ποικιλότροπα styles, λιτά, απαλά ως προοδευτικά ή κομψά με την ευρεία ποικιλία υγρών προϊόντων στάιλινγκ της Paul Mitchell. Αλλάξτε τη δημιουργία σας επανενεργοποιώντας οποιοδήποτε υγρό προϊόν στάιλινγκ της Paul Mitchell χρησιμοποιώντας θερμότητα ή υγρασία (νερό).

Το φινίρισμα είναι το τελικό βήμα του συστήματος. Για την ολοκλήρωση οποιουδήποτε στυλ μαλλιών διαθέτουμε μια σειρά από περιβαλλοντολογικά σπρέυ μαλλιών που παρέχουν ελαφρύ, μεσαίο, εύκαμπτο ή δυνατό κράτημα για όλους τους τύπους μαλλιών. Βοηθώντας στην προστασία των μαλλιών από τον ήλιο, όλα τα σπρέυ της Paul Mitchell προσφέρουν αντιηλιακή προστασία. Για υφή, διαχωρισμό, έλεγχο και λάμψη η Paul Mitchell προσφέρει μια σειρά από προϊόντα που δίνουν λάμψη.
Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.amarantos.gr/category_photo.php?Lang=gr&id=232
Αmarantos: Ακαδημίας 78, 2ος όροφος - Αθήνα. Τηλ. 2103806790

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις