Η H&M άνοιξε τις πόρτες της στο MEDITERRANEAN COSMOS!!


Ένα νέο συναρπαστικό κατάστημα με μόδα για όλη την οικογένεια στο μεγαλύτερο εμπορικό της Θεσσαλονίκης. Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία μόδας, άνοιξε με επιτυχία το 20ο της κατάστημα στην Ελλάδα στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιουνίου προσφέροντας στους πελάτες της περισσότερη μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Από νωρίς το πρωί, οι πρώτοι πελάτες άρχισαν να καταφθάνουν έξω από το κατάστημα περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες. Στις 11.00, ο Country Manager – κύριος Ralf Wein μαζί με τη Διευθύντρια Καταστήματος - κυρία Βάλια Αντωνιάδου, και τη Sales Advisor – κυρία Βασιλική Γαλανού έκοψαν την κόκκινη κορδέλα και καλωσόρισαν τους πρώτους πελάτες. 
 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα για όλη την οικογένεια στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Η H&M είναι μια ταχείας ανάπτυξης εταιρεία που βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση υπαλλήλων που να εκτιμούν την ομαδική εργασία και να είναι παθιασμένοι με τη μόδα διαθέτοντας παράλληλα επιχειρηματική συνείδηση. Αυτό το κατάστημα είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι της Η&Μ είναι σκληρά εργαζόμενοι επαγγελματίες, με επιχειρηματικό πνεύμα και υψηλά κίνητρα», αναφέρει ο κ. Ralf Wein, Country Manager της Ελλάδας.
Το νέο κατάστημα H&M προσφέρει βασικά κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί δίνοντας μια πλήρη γκάμα επιλογών που συμπεριλαμβάνει τα τμήματα H&M MAMA, Εσωρούχων και Αξεσουάρ. Το νέο κατάστημα H&M βρίσκεται στο 1ο επίπεδο, κοντά στην κεντρική είσοδο του εμπορικού και είναι ανοιχτό για τους πελάτες του από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-20:00.

Το Mediterranean Cosmos εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2005 και μέχρι σήμερα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο του είδους του στη βόρεια Ελλάδα. Το Κέντρο περιλαμβάνει μεγάλο φάσμα εμπορικών λειτουργιών μεταξύ των οποίων και περισσότερες από 200 αγοραστικές προτάσεις, 11 κινηματογραφικές αίθουσες, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, σουπερμάρκετ, παιδότοπο, αμφιθέατρο καθώς και 3.000 θέσεις παρκινγκ. Το εμπορικό βρίσκεται 5 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης "Μακεδονία", κοντά στο πολυάσχολο προάστιο της Καλαμαριάς και το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο Κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, απαριθμεί 20 Η&Μ καταστήματα σε πέντε πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο και Κομοτηνή. Μέσα από αυτά, η H&M προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων γεμάτη έμπνευση δίνοντας στον κάθε πελάτη τη δυνατότητα να δημιουργήσει το προσωπικό του στιλ. Η Η&Μ πάντοτε στοχεύει στο να ξαφνιάζει τους πελάτες της με νέες αγοραστικές προτάσεις. Έτσι, τα καταστήματα ανανεώνονται καθημερινά με νέα κομμάτια μόδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις