Στο Γκάζι, θα πραγματοποιηθεί η 14η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας.

H 14η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ATHENS FASHION WEEK, θα πραγματοποιηθεί από 26-29 Οκτωβρίου 2011, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, από την Q-Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας, υπό την αιγίδα:
· του Δήμου Αθηναίων,
· του Υπουργείου Οικονομίας,
· του Yπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,
· του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού,
· των κλαδικών οργανώσεων της μόδας: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών),
· του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και
· του ΕΒΕΑ.
· Το ATHENS FASHION WEEK περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week».


Εγκαίνια: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011, ώρα 20:00

1. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ
· Επιδείξεις Μόδας. Όπως πάντα οι σημαντικότεροι έλληνες σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν τις συλλογές τους για το επόμενο καλοκαίρι.
· Αφιέρωμα στην Ελληνική Εκπαίδευση Μόδας και τους νέους σχεδιαστές. Ομαδική επίδειξη τελειοφοίτων σχολών μόδας και διαγωνισμός νέων σχεδιαστών για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο διαγωνισμό της Διεθνπύς Ομοσπονδίας Ένδυσης ΙΑF
2. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: TEXNH KAI MOΔΑ
· WORKSHOP, Το Ρούχο ως Κατοικία του Σώματος ΙΙ, Έκθεση με θέμα τη μόδα ως στοιχείο του πολιτισμού της καθημερινής ζωής και ως πηγή έμπνευσης για τη σύγχρονη τέχνη.
· ΙNSPIRING LABS (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα TEXMEDIN). Έκθεση δημιουργιών 40 νέων σχεδιαστών από όλη την Ευρώπη με θέμα: Η πολιτιστική κληρονομιά της Μεσογείου ως πηγή έμπνευσης για σχεδιαστές νέων συλλογών και προϊόντων.
3. FORUM: Διοργάνωση 3ημέρου FORUM με θέμα την ποιότητα, σήμανση και συντήρηση προϊόντων, τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, τα Eco textiles και το παράνομο εμπόριο με τη συμμετοχή experts, εκπροσώπων εταιρειών και Δημοσιογράφων
4. NIGHT BOUTIQUE. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα λειτουργεί στον χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ NIGHT BOUTIQUE, όπου θα μπορεί το κοινό να αγοράσει ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις