Είναι γεγονός, η Βίκυ Καγιά δημιούργησε την δική της σχολή μόδας!!!

Fashion Workshop by Vicky Kaya!!!!!! Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης διεθνούς καριέρας, η Βίκυ Καγιά δημιουργεί ένα πρωτοποριακό κέντρο για modeling, μόδα και ομορφιά στην καρδιά της Αθήνας. Ένα ζωντανό εργαστήρι, όπου καταρτισμένοι επαγγελματίες από όλους τους σχετικούς χώρους, θα προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές.



Στόχος είναι η δημιουργία ενός κόμβου συνάντησης επαγγελματιών από τον χώρο της μόδας και του modeling από όλον τον κόσμο. Νεαρά αγόρια και κορίτσια, με όρεξη, αυτοπεποίθηση, όνειρα και πάνω από όλα, στόχους, θα διδαχθούν τη δεοντολογία, τους κανόνες και τα μυστικά όλων των τομέων που συνδέονται με τη μόδα. Όλα τα σεμινάρια αποσκοπούν στο να ανακαλύψουν τα παιδιά, εύκολα και εύστοχα, τον σωστό και κατάλληλο δρόμο για μια επιτυχημένη καριέρα. Είτε πρόκειται για modeling ή fashion styling, για personal styling ή fashion journalism, τα εξειδικευμένα σεμινάρια του Fashion Workshop στηρίζονται σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στοχεύοντας στην πιστοποίηση της αντίστοιχης εξειδικευμένης γνώσης.

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya ξεκινάει με όλες τις προϋποθέσεις για την καθιέρωσή του ως το πλέον πρωτοποριακό εργαστήρι μόδας της Ανατολικής Ευρώπης γράφοντας μαζί σας ιστορία στον μαγικό χώρο της Μόδας.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στην διεύθυνση: http://www.fashionworkshop.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις