Υπόθεση νυφικό...συνέχεια!!!


"Υπόθεση νυφικό"!!!μεγάλη υπόθεση κορίτσια, το νυφικό είναι το ρούχο που αντανακλά την προσωπικότητα της νύφης. Κοντό, μακρύ, με φουρώ ή με πέπλο, με στέμμα ή με λουλούδια στα μαλλιά. Όπως και να έχει είναι μεγάλη η απόφαση η επιλογή του νυφικού!! Κυρίαρχο ρόλο παίζει το σχέδιο και πραγματικά αυτά τα σχέδια Oscar de la Renta είναι απλά υπέροχα.

Κορίτσια τα πράγματα είναι πολύ απλά, είναι φυσικό πολλές από εμάς να μην διαθέτουμε μία περιουσία για να φτιάξουμε το νυφικό των ονείρων μας, ωστόσο η λύση υπάρχει. Μπορείτε να φτιάξετε το αγαπημένο σας σχέδιο νυφικό, πολύ απλά και εύκολα με τα σωστά βήματα:
Νυφικό μουσελίνα κεντημένη με μικρά λουλουδάκια, ζώνη από μεταξωτό σατέν ταφτά
1) Επιλογή Σχεδίου: διαλέξτε το σχέδιο του νυφικού που λατρέψατε από την πρώτη στιγμή που το αντικρύσατε
2) Επιλογή υφάσματος: Επιλέξτε μόνες σας το ύφασμα από το οποίο θα φτιάξετε το νυφικό σας, μπορείτε να το κάνετε είτε από ταφτά, είτε από μουσελίνα μεταξωτή, είτε από ζέρσευ ή οργάντζα (καλής ποιότητας) και μπορείτε να το εμλπουτίσετε με γαλλική δαντέλα ή με μοτίφ.
Νυφικό από τούλι κεντημένο με μοτίφ δαντέλας στο τελείωμα
3) Μοδίστρα: Εδώ θέλω να δείξετε διπλωματία, πρέπει να μάθετε ποιά μοδίστρα είναι η καλύτερη, ρωτήστε, κάντε μία έρευνα αγοράς. Μην ανυσηχείτε θα κάνετε και αρκετές πρόβες για να καταλήξετε στο τελικό αποτέλεσμα. Σαφέστατα είναι πιο οικονομική επιλογή και έχει την δυνατότητα να στο κάνει ίδιο με αυτό το κορυφαίο αλλά πανάκριβο που έχει σχεδιάσει ο Oscar de la Renta.
4) Κεντήστρα: Συνηθίζεται τα νυφικά να θέλουν μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια από κέντημα με χάντρες ή με σβαρόφσκι, λίγο πιο ακριβότερα αλλά πιο εντυπωσιακά.
Νυφικό με βολάν, τούλι πλισσαρισμένο και ντραπέ σχέδιοΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις