Καλύτερος νέος Έλληνας σχεδιαστής μόδας 2011, η Όλγα Ευαγγελίδου!!!

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η 14η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ATHENS FASHION WEEK, που πραγματοποιήθηκε από 26 έως 29 Οκτωβρίου 2011, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, από την Q-Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Yπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Το ATHENS FASHION WEEK περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week».

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ξεκίνησε η 14η διοργάνωση, σε μια κατάμεστη αίθουσα από νέους ανθρώπους με την παρουσίαση δημιουργιών των σπουδαστών και αποφοίτων των Σχολών Μόδας, που πήραν μέρος στο διαγωνισμό ΝΕXT GENERATION, για την ανάδειξη του «Καλύτερου Νέου Έλληνα Σχεδιαστή 2011»
*Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ: Eκπροσώπηση της Ελλάδας στο ετήσιο International Designer Award. (Διεθνής
διαγωνισμός για νέους σχεδιαστές) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ένδυσης ΙΑF. Τo βραβείο
αποτέλεσε έκπληξη διότι το κέρδισε η τελειόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Όλγα Ευαγγελίδου.
*Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ: Συμμετοχή με προσωπική επίδειξη της συλλογής του νικητή - σχεδιαστή στην επόμενη
15η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας, τον Μάρτιο του 2012. Το βραβείο κέρδισε η Μαρίνα Ντουσάκη.
Εδική μνεία για το σχεδιασμό αλλά και τις κατασκευαστικές αρετές δόθηκε στη Βαλεντίνη Αργυροπούλου, όπου συμμετείχε στο διαγωνισμό παρουσιάζοντας παπούτσια.
Στην επιτροπή συμμετείχαν: Μάκης Τσέλιος - Σχεδιαστής Μόδας, Βασίλης Μασέλος -Πρόεδρος Κατασκευαστών Ετοίμου Ενδύματος, πρώην πρόεδρος IAF, Αντώνης Κιούκας - Παραγωγός Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας.
Εταιρεία Παραγωγής: Q Productions - Αντώνης Κιούκας, τηλ. 210 3613004, info@athens-fashion.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις