Οι τσάντες της σεζόν!

 
Μπορεί να έχουμε μία γεμάτη ντουλάπα από τσάντες, αυτό όμως δεν θα μας εμποδίσει να την εμπλουτίσουμε με τα νέα σχέδια της σεζόν. Φέτος οι τσάντες έχουν την τιμητική τους, σχέδια μοντέρνα, πολύχρωμα με σχήματα, σαν να είναι πίνακας ζωγραφικής μιας άλλης εποχής, του μέλλοντος. Χρώματα διαφορετικά, παντρεμένα με τον καλύτερο τρόπο, αλυσίδες τύπου σανέλ, clutch μακρόστενα και υφάσματα σαν της μαμάς το εργόχειρο.

Προσωπικά τις θέλω όλες, την καθεμία για διαφορετικό λόγο, αυτή με το ύφασμα της μαμάς, για να μου θυμίζει τα παιδικά και εφηβικά χρόνια, η clutch για την βραδυνή έξοδο, η υπέρογκη totes για το πρωΐ στο γραφείο, για να χωρέσει και εμένα εκεί μέσα, η μικρή τσαντούλα σε σχήμα καρδιάς για τις ιδιαίτερες στιγμές...και τα περίεργα ραντεβού!!


Κορίτσια να θυμάστε πάντα μα πάντα το αξεσουάρ «κουμπώνει» το τελικό αποτέλεσμα και ειδικά η τσάντα. Μπορεί το ντύσιμο σας να είναι απολύτως απλό και διακριτικό, η τσάντα όμως πρέπει να κλέψει τις εντυπώσεις. Φυσικά και στις τσάντες, πρέπει να προσέξουμε, πάντα φοράμε αυτό που μας ταιριάζει!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις