Μις Κόσμος η Μις Βενεζουέλα...για ακόμη μία φορά!!

Σε μια ιδιαίτερα φαντασμαγορική τελετή στο Earls Court του Λονδίνου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς «Miss World 2011». Τον τίτλο της «Μις Κόσμος 2011» κατέκτησε η Μις Βενεζουέλα Ivian Lunasol Sarcos Colmenares με πρώτη επιλαχούσα την Μις Φιλιππίνες, Gwendoline Ruais, ενώ τρίτη στο διαγωνισμό ήρθε η Μις Πουέρτο Ρίκο, Amanda Perez. Η 21χρονη μελαχρινή καλλονή που στέφτηκε από την περυσινή νικήτρια του διαγωνισμού Alexandria Mills από τις Η.Π.Α., διαγωνίστηκε με 122 υποψήφιες από άλλες χώρες κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου!
 

Η «Μις Κόσμος» που είναι απόφοιτος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, μετά τη στέψη της, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP): «Ένιωσα ότι είμαι η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο. Ήμουν τόσο χαρούμενη και ήθελα να φωνάζω, να κλαίω, να γελάω. Τόσα πολλά συναισθήματα μαζί! Είμαι απίστευτα χαρούμενη για αυτή τη στιγμή, για αυτή την ευκαιρία και για αυτή τη νίκη και είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου.»
Η νεαρή εστεμμένη δήλωσε πως παρόλο που έμεινε ορφανή σε μικρή ηλικία, αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την επίτευξη των στόχων της. «Δυστυχώς, έχω χάσει και τους δύο γονείς μου σε πολύ νεαρή ηλικία, η οποία με οδήγησε να σπουδάσω για πέντε χρόνια σε ένα γυναικείο μοναστήρι. Το όνειρό μου ήταν να γίνω καλόγρια».

 
Η νεαρή καλλονή δήλωσε πως με τη στέψη της ως «Μις Κόσμος» αποδείχθηκε ότι οι συνθήκες στη ζωή των ανθρώπων μπορούν να αλλάξουν.. Αν, και δε ν έχω πλέον οι γονείς μου έχω μάθει να είμαι πιο δυνατή. Αυτό με δίδαξε και με βοήθησε στη ζωή μου: “μπορεί κάτι να είναι κακό, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά κακό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις