Είσαι νέος σχεδιαστής ή φωτογράφος μόδας? τότε...create your own fashion story

Στα τέλη Ιανουαρίου, η ομάδα του περιοδικού OZON Raw παρουσιάζει για πρώτη φορά το Fashion Live, ένα πρωτότυπο event που δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές και νέους επαγγελματίες του χώρου της μόδας και της φωτογραφίας να ζήσουν την εμπειρία παραγωγής τριών fashion editorials.
Πρόκειται για ένα ολοήμερο workshop, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν δημιουργικά, καθοδηγούμενοι πάντα από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και συνεργάτες του περιοδικού, με τελικό ζητούμενο την παραγωγή των fashion editorials.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο του καθενός (production coordination, photography, fashion editing, hair and make-up) ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλεγούν ρούχα, για τα editorials, από showrooms γνωστών brands που θα είναι στημένα στο χώρο.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, οι συμμετέχοντες θα περάσουν από όλα τα στάδια της παραγωγής (brainstorming, καθορισμός θέματος, moodboards, styling, hair and make-up, shooting, επιλογή φωτογραφιών) αποσκοπώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι διαδικασίες των εργαστηρίων θα είναι ανοιχτές για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων προς παρακολούθηση, εφόσον έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά την παρουσία τους.

Για τις ανάγκες του Fashion Live η ομάδα του περιοδικού θα συνεργαστεί με το πρακτορείο eFFex.
To eFFex αποτελείται από τη μεγαλύτερη ομάδα καλλιτεχνών που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μόδας και της διαφημιστικής φωτογραφίας και θα παρέχει στη διοργάνωση εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό των συμμετεχόντων με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τις εργασίες των workshops θα ακολουθήσει πάρτυ, ανοιχτό στο κοινό, στο οποίο θα γίνει παρουσίαση, με ειδικές προβολές, των fashion editorials που θα έχουν παραχθεί. Τα ίδια editorials θα αποτελέσουν μέρος της έντυπης έκδοσης του περιοδικού OZON Raw, σε τεύχος που έπεται της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια του Fashion Live το eFFex διοργανώνει έναν φωτογραφικό διαγωνισμό για τους συμμετέχοντες των workshops. Με βάση τα portfolios των συμμετεχόντων φωτογράφων, οι επαγγελματίες του eFFex θα επιλέξουν 3 από αυτούς, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παράγουν στα studios του eFFex το δικό τους fashion editorial. Οι νικητές θα έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα και τον επαγγελματικό εξοπλισμό του eFFex, ενώ τα fashion editorials θα συμπεριληφθούν σε επόμενος τεύχος του OZON Raw.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις