Ash booties ή sneakers? τα θέλω όλα!!

Τα κορυφαία booties Ash έχουν γίνει must have κομμάτια για τους star του Hollywood, δημιουργώντας φρενίτιδα στην Αμερική.  Το super model της Victoria Secret Alexandra Ambrosio τα συνδυάζει με casual ντύσιμο, φορώντας στενό δερμάτινο παντελόνι, γούνινο αμάνικο jacket και message τσάντα για να χωράει τα πάντα. Άλλες επώνυμες επιλέγουν τα sneakers Ash, για την καθημερινή τους βόλτα με το σκυλάκι τους ή την βόλτα στα μαγαζιά όπως η Αnn Hetheway και η σέξι Carmen Electra.


 
Το απόλυτο street fashion είναι συνδεδεμένο απόλυτα με τις μπότες Ash. Συνδυάστε το καθημερινό σας ντύσιμο, για την βόλτα σας με το αγαπημένο σας τζην και φυσικά με τις boots Ash. Διαλέξτε κάτι πιο ιδιαίτερο, εμένα μου άρεσαν οι μαύρες με τα τρούκς αστεράκια. Ιδανικές για τον χειμώνα και τις κρύες μέρες, φορέστε τες άφοβα και με κολάν. Η βραβευμένη ηθοποιός με oscar Rees Whitherspoon είναι ίσως και η πιο φαν των booties της Ash. Σχεδόν σε κάθε περίπατο είτε με τα παιδάκια της, είτε με το νέο της σύζυγο, δεν παραλείπει ποτέ να φορά τα αγαπημένα της μποτάκια.
Λάτρεψα τα ψηλοτάκουνα booties Emma της Ash με επένδυση γούνας, μοναδικά και ιδιαίτερα, δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα. Φορέστε τα με φορέματα μέχρι το γόνατο και με γούνινα αξεσουάρ, τέλειος συνδυασμός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις