Ένα αστέρι για εμένα!!

Μπορεί να μην έχει έρθει η άνοιξη ακόμη, αλλά κοντεύει…είναι στον δρόμο. Ένα converse all star για εμένα, φέτος θα διαλέξω μάλλον σε αποχρώσεις γκρί ή κόκκινου. Το απόλυτο παπούτσι για street fashion, με τζιν παντελόνι ή με φούστα μακριά όπως τέλεια συνδύασε η αγγλίδα top model Agyness Deyn. Λατρεύω την τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια που έχουν αυτά τα ιδιαίτερα παπούτσια και που για αρκετές δεκαετίες έχουν κυρίαρχο ρόλο στο καθημερινό μας ντύσιμο.






Με το πέτσινο που αγόρασα, θα ταιριάζει τέλεια ένα converse all star ακόμα και το βράδυ, για μία βόλτα σε μπαράκι. Η Τζένιφερ Άνιστον, η Τζέσικα Άλμπα και η Γκουέν Στέφανι είναι μερικές από τις φανατικές των all star παπουτσιών. Τις έχουμε δει πολλές φορές να κυκλοφορούν με casual ντύσιμο και φυσικά με τα αγαπημένα τους all star.

Κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, μπλε ηλεκτρίκ, ακόμη και με πρόσωπα ζωγραφισμένα από την μουσική σκηνή όπως το πρόσωπο του Τζίμ Μόρισον ή των Beatles, θα βρείτε στα παπούτσια της converse. Εκτός από τα πάνινα all star, στην αγορά υπάρχουν δερμάτινα ή υφασμάτινα με τρούκς για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε.

Το σημαντικότερο είναι ότι τα παπούτσια all star μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ότι χρώμα ρούχα έχουμε επιλέξει για να κάνουμε την βόλτα μας, για παράδειγμα ένα κόκκινο all star δεν μας δεσμεύει να το φορέσουμε με μία πράσινη μπλούζα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις