Γούνινα μποτάκια...η μόδα του χειμώνα!!

Και με το πολύ κρύο πρέπει να είμαστε στιλάτες. Τι και αν έχει θερμοκρασίες υπό το μηδέν, εμείς πρέπει να κάνουμε τις βόλτες μας με κομψότητα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε στις καθημερινές βόλτες σας, εκτός από ζεστά ρούχα, είναι τα μποτάκια σας. Συνώνυμο του χειμωνιάτικου στύλ στα μποτάκια είναι η Αυστραλέζικη εταιρεία Ugg, με μία πληθώρα από μποτάκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια, αλλά και για το σπίτι η εταιρεία λάνσαρε μία εντυπωσιακή συλλογή από παντόφλες με επένδυση από γούνα, για να έχουμε ζεστά τα ποδαράκια μας με στυλ και στο σπίτι. Για την βροχή επιλέξτε μπότες από κάουτ, αδιάβροχες αλλά και ζεστές.

 
Υπάρχουν σε πολλά χρώματα και με διάφορα σχέδια, όμως προσέξτε καλό θα ήταν να επιλέξετε κάτι απλό και όχι φανταχτερό. Κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις των οποίων η ποιότητα τους δεν έχει καμία σχέση με τις κανονικές.

Και οι δύο μπότες είναι άκρως απαραίτητες είτε για εκδρομή στα χιόνια, είτε όταν ρίχνει «καρέκλες», συνδυάστε τα μποτάκια σας, με στενά παντελόνια και τσάντες με γούνινες λεπτομέρειες. Το βράδυ, σας έχουν καλέσει σε ένα πάρτι και έξω κάνει πολύ κρύο, μην ξεχάσετε να φορέσετε τα δεκάποντα μποτίνια σας. Σε όλες τις πασαρέλες, είδαμε φέτος μποτίνια με γούνα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως τρούκς και τακούνι πλατφόρμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις