Το πρώτο fashion Live από το OZON Raw!!

Στις 4 Φεβρουαρίου, η ομάδα του περιοδικού OZON Raw παρουσιάζει για πρώτη φορά το Fashion Live! στο χώρο του The Hub Events, ένα πρωτότυπο event που δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές και νέους επαγγελματίες του χώρου της μόδας και της φωτογραφίας να ζήσουν την εμπειρία παραγωγής τριών fashion editorials.
Πρόκειται για ένα ολοήμερο workshop, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν δημιουργικά, καθοδηγούμενοι πάντα από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και συνεργάτες του περιοδικού, με τελικό ζητούμενο την παραγωγή των fashion editorials.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο του καθενός (production coordination, photography, fashion editing, hair and make-up) ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλεγούν ρούχα, για τα editorials, από showrooms γνωστών brands που θα είναι στημένα στο χώρο. Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, οι συμμετέχοντες θα περάσουν από όλα τα στάδια της παραγωγής (brainstorming, καθορισμός θέματος, moodboards, styling, hair and make-up, shooting, επιλογή φωτογραφιών) αποσκοπώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι διαδικασίες των εργαστηρίων θα είναι ανοιχτές για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων προς παρακολούθηση, εφόσον έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά την παρουσία τους. Για τις ανάγκες του Fashion Live! η ομάδα του περιοδικού θα συνεργαστεί με την eFFex.
Η eFFex αποτελείται από τη μεγαλύτερη ομάδα καλλιτεχνών που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μόδας και της διαφημιστικής φωτογραφίας και θα παρέχει στη διοργάνωση εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό των συμμετεχόντων με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τις εργασίες των workshops θα ακολουθήσει πάρτυ, ανοιχτό στο κοινό με άφθονη μπίρα SOL στο οποίο θα γίνει παρουσίαση, με ειδικές προβολές, των fashion editorials που θα έχουν παραχθεί. Τα ίδια editorials θα αποτελέσουν μέρος της έντυπης έκδοσης του περιοδικού OZON Raw, σε τεύχος που έπεται της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια του Fashion Live! η eFFex διοργανώνει έναν φωτογραφικό διαγωνισμό για τους συμμετέχοντες των workshops. Με βάση τα portfolios των συμμετεχόντων φωτογράφων, οι επαγγελματίες της eFFex θα επιλέξουν 3 από αυτούς, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παράγουν στα studios της eFFex το δικό τους fashion editorial.

Οι νικητές θα έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα και τον επαγγελματικό εξοπλισμό της eFFex, ενώ τα fashion editorials θα συμπεριληφθούν σε επόμενος τεύχος του OZON Raw.

Αν θέλεις να αποτελέσεις μέρος της δημιουργικής ομάδας του Fashion Live! και να συμμετέχεις κι εσύ στο πιο δημιουργικό project της χρονιάς στείλε μας το βιογραφικό σου μαζί με link του portfolio σου στο cv@ozonweb.com με την ένδειξη “Fashion Live!” και την ειδικότητα που επιθυμείς.
OZON Raw Magazine
Βαλτετσίου 50-52 | Αθήνα 10681 | 210 363 4008-9
ozonweb.com | fashionlive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις