El naturalista ή αλλιώς οργανικό παπούτσι!!


Αν πρίν μερικά χρόνια μας έλεγαν για οργανικό παπούτσι θα νομίζαμε ότι μας κοροϊδεύουν. Προσωπικά, είμαι φάν των οργανικών προϊόντων είτε αυτό έχει να κάνει με την διατροφή είτε με την ένδυση και υπόδηση, αρκεί να προστατεύουμε με αυτό τον τρόπο τον πλανήτη μας. Η ισπανική εταιρεία υποδημάτων El naturalista χρησιμοποιεί δέρματα που έχουν την δική τους ζωή. Είναι τόσο μοναδικά που δεν θα βρείτε οποιαδήποτε όμοια.

Τα παπούτσια El naturalista είναι φτιαγμένα από φυσικό δέρμα, υψηλής ποιότητας, που κατασκευάζονται στην Ισπανία και είναι δουλεμένα στο χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτό είναι το μυστικό αυτής της έξυπνης επιχείρησης που έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση. Τα σχέδια της είναι παιχνιδιάρικα και πολύ ιδιαίτερα.

Μποτάκια, μπαλαρίνες, μπότες και σαγιονάρες είναι μερικά από τα είδη των οργανικών παπουτσιών που αγαπήθηκαν από όλο τον κόσμο και που φοριούνται με μανία. Λάτρεψα τις μπαλαρινούλες με τα λουλουδάκια, αλλά και τα πράσινα παπούτσια με τα περίεργα κορδόνια ή τα μώβ που είναι και το αγαπημένο μου χρώμα. Στον πάτο φυσικά υπάρχει φυσικό καουτσούκ που και αυτό με την σειρά του δείνει ένα πιο μοναδικό αποτέλεσμα. Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι εκτός από το σημαντικό κομμάτι που λέγεται οργανικό παπούτσι, η εταιρεία βοηθάει και στηρίζει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο όπως στο Περού, στην Αϊτή ή στην Ιαπωνία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις