Street fashion...


Τις τάσεις της μόδας, δεν τις βλέπουμε μόνο από επιδείξεις μόδας σε fashion week στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι ή στο Μιλάνο, τις βλέπουμε και στην καθημερινότητα μας στο λεγόμενο street fashion. Κοπέλες απλές που ξεκινάνε να πάνε στην σχολή τους ή στην δουλειά τους ή απλά στην βόλτα τους. Πόσες φορές έχει τύχει να δούμε στον δρόμο, καλοντυμένες ή καλοντυμένους να τους χαζεύουμε, πολλές φορές.

Προσέξτε μην το πιείτε, είναι τσαντάκι σε σχέδιο κουτιού γάλακτος. Ιδιαίτερο τσαντάκι για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε την προσοχή όλων.
Να λοιπόν που η φούστα στην μέση της γάμπας έχει πάλι την τιμητική της. Φορέστε την με ζακέτα δεμένη στο στήθος για πιο ροκ στύλ και φυσικά με πέδιλα ψιλοτάκουνα για να φανεί το μήκος της φούστας πιο σωστό επάνω σας.
Ένας ωραίος συνδυασμός για να ταιριάξετε τα oxford παπούτσια σας. Είναι πολύ της μόδας τα παντελόνια σαλβάρια-κάπρι. Για να έχετε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο ανδρόγυνο αποτέλεσμα, τότε κόψτε τα μαλλιά σας κοντά.

Η μίντι φούστα, είναι φέτος must have κομμάτι, αρκεί να μας το επιτρέπει η σιλουέτα μας, επίσης θα πρέπει να έχουμε πολύ ωραίες γάμπες, γυμνασμένες και λεπτοκαμομένες. Το σακκάκι στύλ σανέλ, δείνει μία πιο σοβαρή εμφάνιση.
Φόρεμα πάνω από το γόνατο, με print διαφορετικά στο πάνω και στο κάτω μέρος. Είναι Mary Katranzou φυσικά. Τα πέδιλα ταιριάζουν αρμονικά με το φόρεμα, δεν κάνουν τόση φασαρία όσο το φόρεμα και το χρώμα των νυχιών συμπληρώνει τέλεια όλο το σύνολο.
Άλλος ένας τρόπος για να συνδυάσετε τα oxford παπούτσια σας, που τα λατρεύω πάρα πολύ γιατί είναι απλά υπέροχα. Φορέστε ένα παντελόνι πάνω από την μέση και βάλτε το πουλόβερ από μέσα.
Πάλι ανδρόγυνο στύλ, με κοντό τζήν σορτσάκι, σακκάκι με σηκωμένα τα μανίκια και γόβες μπλέ ψηλές που ταιριάζουν απόλυτα με το υπόλοιπο μπλέ σύνολο.
Το χρώμα των μαλλιών σπάνια μπορεί να ταιριάξει με το παντελόνι μας, σε αυτή την περίπτωση είναι φανταστικό το αποτέλεσμα. Κομψή και απλά ντυμένη χωρίς κάτι υπερβολικό, ένα βραχιόλι κοκκάλινο στις αποχρώσεις του μουσταρδί και φλάτ παπούτσια ολοκληρώνουν το ντύσιμο της. Μπορούμε να είμαστε σικ και κομψές με πολύ απλά ρούχα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις