The Beauty Workshop!!

 
Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα προϊόντα ομορφιάς αγοράζετε χωρίς να σας ταιριάζουν, πόσα πετάτε τελικά στα σκουπίδια ή τα χαρίζετε, έχοντας ξοδέψει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την αγορά τους; Πόσες φορές αγοράσατε ένα προϊόν μακιγιάζ ή μια νέα κρέμα επηρεασμένες από τη διαφήμιση και τη μόδα, χωρίς ουσιαστικά να καλύπτει τις ανάγκες σας; Και πόσες, τελικά, από εσάς, είστε σίγουρες πως φοράτε (και εφαρμόζετε σωστά) την κατάλληλη απόχρωση make up;

Μετά την επιτυχία του Valentine's Beauty Seminar, η δημοσιογράφος Χαριτωμένη Βόντα σας δίνει απαντήσεις, μέσα από έναν κύκλο 4 workshops, αφιερωμένων στην ομορφιά. Από το Σάββατο 10 Μαρτίου και για τέσσερα Σάββατα, το Theia Lab μετατρέπεται σε εργαστήρι ομορφιάς!

Οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν μυστικά για το μακιγιάζ, την περιποίηση του προσώπου και τη φροντίδα του σώματος, θα ανακαλύψουν τι ταιριάζει στη δική τους επιδερμίδα και θα δουν τρόπους εφαρμογής των προϊόντων, τα οποία, στη συνέχεια, θα δοκιμάσουν πάνω τους!
Τα δύο πρώτα 2ωρα workshops είναι αφιερωμένα στο μακιγιάζ (το Skin & Lips στην επιδερμίδα και τα χείλη, ενώ το Eyes to Kill στο μακιγιάζ ματιών). Οι συμμετέχουσες θα μάθουν για τις διαφορετικές υφές των προϊόντων και ποια υφή ταιριάζει στο δικό τους δέρμα, με ποιο κριτήριο θα πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις, στο μέικ απ, στα κραγιόν αλλά και στις σκιές ματιών, ποιος τύπος μάσκαρα είναι κατάλληλος για τις δικές τους βλεφαρίδες, πως εφαρμόζεται σωστά το κονσήλερ και το ρουζ, και πολλά άλλα. Χορηγός προϊόντων είναι η Maybelline NY.

Το τρίτο workshop, Body Spa, είναι αφιερωμένο στην φροντίδα του σώματος. Από τα μυστικά για τον καθαρισμό, μέχρι την σωστή ενυδάτωση, τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, αλλά και τις υφές και τον τρόπο χρήσης των προϊόντων, όλα τα θέματα που αφορούν το σώμα θα τεθούν στο τραπέζι! Έξτρα: focus στα αδυνατιστικά, και χορηγός προϊόντων η Garnier.

Το τέταρτο σεμινάριο, Facial Spa, είναι αφιερωμένο στην περιποίηση του προσώπου, με έμφαση στο τι σημαίνει για κάθε γυναίκα "βασική ρουτίνα ομορφιάς". Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι: καθαρισμός, ενυδάτωση, έξτρα φροντίδα (μάσκες, απολεπιστικά), επιλογή του κατάλληλου προϊόντος ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματος, αλλά και όποια απορία τεθεί στο τραπέζι. Χορηγός προϊόντων η σειρά Pure & Natural της Nivea.

Το σεμινάριο επιμελείται η δημοσιογράφος Χαριτωμένη Βόντα **και θα λάβει χώρα στον φιλόξενο χώρο του Theia Lab, σε **τέσσερα διαδοχικά Σάββατα του Μαρτίου (10 / 17 / 24 & 31 Μαρτίου), στις 18:30 το απόγευμα.
Το κόστος του κάθε workshop είναι 25 ευρώ (80 ευρώ για όλο τον κύκλο), ενώ μετά από κάθε workshop οι συμμετέχουσες παίρνουν ως δώρο προϊόντα σε κανονικό μέγεθος, αξίας ίσης ή μεγαλύτερης του κόστους συμμετοχής!!
(Σημείωση: οι θέσεις είναι περιορισμένες και για την κάλυψή τους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
THEIA Lab, Θερμοπυλών 59 και Παραμυθίας 2, Αθήνα, ΤΚ 104 35, τηλ: 210 36 00 449

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις