Ελληνίδα η σχεδιάστρια του φορέματος της νικήτριας Ελευθερίας Ελευθερίου.

Έφτασε λοιπόν και η στιγμή της Eurovision για το 2012, νικήτρια είναι η κουκλίτσα Ελευθερία Ελευθεριού από την Κύπρο. Από φωνή φωνάρα αλλά και από κορμί κορμάρα, όπως συνηθίζει να λέει και ο λαός. Αυτό που με εντυπωσίασε μόλις η Ελευθερία ανέβηκε στην σκηνή, ήταν φυσικά οι πράσινες booties γόβες και εκείνη την στιγμή μπήκαν τα ζουζούνια μέσα μου. Λέω στον ευατό μου, αυτό μου μυρίζει Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, οι πράσινες γόβες εννοώ (για να είμαι ειλικρινής το κατάλαβα από τα μπλουζάκια που έδειχναν την ακρόπολη στα κλιπάκια της Ελευερίας), στην συνέχεια την πρόσεξα λίγο περισσότερο, μιάς και ήταν η μοναδική που βγήκε με αέρα και με θάρρος, εκεί κρίθηκε πιστεύω και το παιχνίδι, anyway το φόρεμα ήταν συγκλονιστηκό και μετά έμαθα ότι το σχεδίασε ελληνίδα. 

 
Η Μαρία Πατέλη είναι η δημιουργός του ρούχου που φόρεσε στον Ελληνικό τελικό η Ελευθερία Ελευθερίου, είναι ταλαντούχα και είναι από την όμορφη Κέρκυρα. Πολλές στάρ έχουν φορέσει τα ιδιαίτερα και εκκεντρικά κομμάτια της όπως η Δέσποινα Βανδή (λατρεύω), η Αγγελική Ηλιάδη και η Τάμτα. Όμως το να συνδυάσεις ένα ρούχο με ένα ζευγάρι παπούτσια και τα κατάλληλα αξεσουάρ, ε εκεί είναι το θέμα. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, είναι η στυλίστρια της Ελευθερίας και πολλών ακόμη επώνυμων ελληνίδων, πιστεύω πως στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν θα εντυπωσιάσει με τις επιλογές της!! Καλή επιτυχία και έλεος σταματήστε την φαγομάρα, δεν μου άρεσε εκείνο, δεν μου άρεσε το άλλο.
Για περισσότερες πληροφορίες των προϊόντων που χρησιμοποίησε η Αλεξάνδρα για το styling της Ελευθερίας θα βρείτε παρακάτω:
Shoes: Dress: Impress Ioannis Giamouridis
Accessories : Ma Li Ya
Hair : Nicolas Villiotis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις