Χρώμα παντού!!

 

Χρώμα παντού, η άνοιξη μπήκε για τα καλά, περιμένουμε να έρθει και το Πάσχα, να μυρίσουμε τις αμυγδαλιές στην εξοχή, να μαζέψουμε λουλούδια του αγρού και να περάσουμε υπέροχα. Φυσικά θα πρέπει να σκεφτούμε τι θα φορέσουμε στις διακοπές του Πάσχα όπου και αν πάμε. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε, πάρτε μία κόλλα χαρτί και ένα μολύβι και σημειώστε.


 
Οπωσδήποτε παντελόνι Τζην, μπόλικα t-shirt με διάφορες στάμπες ή και μονόχρωμα, προτιμήστε το λευκό ή παστέλ χρώματα όπως βιολετί, φυστικί, επιλέξτε να πάρετε μαζί σας παπούτσια φλάτ και ψηλοτάκουνα, μην ξεχάσετε τα sneakers σας και τις αγαπημένες σας μπαλαρινούλες που θα σας λύσουν κάθε προβληματισμό και θα τις ταιριάξετε με όλους τους συνδυασμούς ρούχων. Φέτος τα παπούτσια είναι «πλούσια» σε χρώματα, είδαμε έντονους χρωματισμούς στις εβδομάδες μόδας, όπως το φούξια, το λαχανί, το τιρκουάζ, το έντονο κόκκινο της πυράς, το κίτρινο του ήλιου και πολλά ακόμη.
 

Μην το φοβάστε το χρώμα, φορέστε το άφοβα και συνδυάστε το σωστά. Πιστέψτε με θα εντυπωσιάσετε, είτε βρεθείτε στο νησί και φορέσετε τα καινούργια σανδάλια, είτε επιλέξετε διακοπές σε βουνό και επιλέξετε τα αγαπημένα σας sneakers. Προσωπικά μου αρέσουν τα έντονα χρώματα στα παπούτσια, λατρεύω το κόκκινο, το πράσινο ή το μπλε όπως το χρώμα της θάλασσας το καλοκαίρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις