Exclusive Fashion Party Marni at H&M στην Αθήνα


Επίσημη ημέρα διάθεσης των ρούχων Marni at H&M στην Ελλάδα έχει οριστεί η Πέμπτη 8 Μαρτίου και ανυπομονώ να δώ από κοντά την πανέμορφη συλλογή της εκκεντρικής εταιρείας Marni για την H&M. Ωστόσο εχθές Δευτέρα 5 Μάρτη έγινε το Exclusive Fashion Party για τους δημοσιογράφους και τους celebrities, με την παρουσίαση της συλλογής στο πανέμορφο και ιδιαίτερο κατάστημα της εταιρείας H&M στην Ερμού 54 ή αλλιώς στην Καπνικαρέα, το κτήριο που στεγάζει το κατάστημα είναι διατηρητέο και από τα πολύ παλιά κτήρια της Αθήνας, σε μαγεύει και μόνο που το αντικρύζεις. Στην όμορφη αυτή βραδιά είδαμε το fashion icon την Τάμτα παρέα με την αγαπημένη Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τον Κώστα Μαρτάκη, τον Γιώργο Σατσίδη, την Λυδία Παπαϊωάννου, την κουκλάρα Δούκισσα Νομικού και πολλούς ακόμη.
Ας δούμε τι δήλωσαν μερικοί από τους επώνυμους..

Δούκισσα Νομικού, ως άνθρωπος της μόδας ξέρω και αγαπώ πολύ τα Marni. Μ’αρέσει πολύ η πρωτοβουλία της Η&Μ να μας τα φέρει πιο κοντά. Τρελάθηκα από την αρχή με όλη τη συλλογή και δυσκολεύτηκα πραγματικά πολύ να αποφασίσω τι θα διαλέξω!

Τάμτα, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα ρούχα και αξεσουάρ της κολεξιόν Marni at H&M αρκετά πρίν να βγούν στα μαγαζιά. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πόσο μεγάλη απήχηση είχε η συλλογή από τα πρώτα κιόλας λεπτά που την έκανα post στο blog μου! Απο τις πιο ωραίες συνεργασίες... μέχρι στίγμής!


Λυδία Παπαϊωάννου, «Σχήματα, χρώματα, άπειρα μοτίβα και ανοιξιάτικη διάθεση: όλα συνδυάζονται και όλα πάνε! Μʼαρέσει η άποψη «Marni» αλλά περισσότερο απ' όλα μ' αρέσει που η Η&Μ μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κομμάτια από αυτό τον φανταστικό οίκο μόδας»

Κώστας Μαρτάκης, μου αρέσει πολύ η συλλογή Marni at H&M γιατί συνδυάζει τον εκλεπτυσμό με την καθημερινή απλότητα. Μου αρέσει ακόμη πιο πολύ όμως που η Η&Μ δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγαπάνε τα Marni να αποκτήσουν κομμάτια της συλλογής χωρίς να ανησυχούν για τα χρήματα.

Νίκος Ευταξίας, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα γιατί τόσο τα Marni όσο και τα Η&Μ μου είναι πολύ αγαπητά. Τη συλλογή την είδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ ταυτόχρονα διακρίνεται το ίδιο επίπεδο δεξιοτεχνίας που έχουν καταστήσει τη Marni μια από τις πιο cult μάρκες στον κόσμο της μόδας.






Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Ralf Wein, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.

“Είναι ωραίο να ξαναβλέπω τους φίλους της Η&Μ μαζεμένους σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά για εμάς. Η συλλογή Marni at H&M είναι γεμάτη έμπνευση και ταίριαξε απόλυτα στο τέλειο περιβάλλον και τον υπέροχο κόσμο που γιόρτασε μαζί μας σήμερα. Η Marni at H&M θα βρίσκεται σύντομα στα καταστήματα, και όλοι στην Η&Μ είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να φέρουμε αυτή τη μοναδική συλλογή κοντά σε περισσότερο κόσμο”, είπε ο κύριος Ralf Wein.

Η συλλογή της Marni για την H&M έχει να κάνει με την ελευθερία και τον πειραματισμό, και τον παιχνιδιάρικο συνδυασμό των διαφόρων μοτίβων και χρωμάτων της Marni. Όλα συνδυάζονται με όλα, με αποτέλεσμα τα αφρικανικά μοτίβα να ταιριάζουν τέλεια με το νεωτερισμό του Μπάουχαους, και οι αθλητικές γραμμές να συνυπάρχουν με πιο θηλυκά σχήματα. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια πλήρη γκάμα από παπούτσια, τσάντες και όμορφα αξεσουάρ που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο look Marni at H&M. Παράλληλα, για τους άνδρες, η Marni προσφέρει μια δροσερή νέα παραλλαγή των βασικών ανδρικών ρούχων, με διακριτική χρήση μοτίβων και απαλότερα χρώματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις