Παπούτσια από ανακυκλωμένο πλαστικό...ή αλλιώς Melissa



 Προστατεύουμε το περιβάλλον δεν σημαίνει μόνο να κάνουμε ανακύκλωση και να πετάμε τα σκουπίδια μας στους κάδους και όχι στον δρόμο αλλά και να προσέχουμε τι φοράμε και από τι υλικό είναι αυτό που φοράμε. Ανακάλυψα μία σπουδαία εταιρεία που δημιουργεί παπούτσια από ανακυκλωμένο πλαστικό, είναι ότι πιο οικολογικό και στιλάτο υπάρχει παγκοσμίως. Η ισπανική εταιρεία παπουτσιών Melissa κατασκευάζει παπούτσια από ανακυκλωμένο πλαστικό με την τεχνολογία thermo-injected. Πολλοί από εμάς τα έχουμε γνωρίσει μέσα από τα κομψότατα παπούτσια της Aglomania για την Viviene Westwood, τα πλαστικά γοβάκια με τις καρδούλες αλλά και τα κατακόκκινα χειλάκια στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. 



Τα παπούτσια της Melissa προσδίδουν στυλ και κομψότητα, από ανακυκλωμένο πλαστικό και με μία απαλή μυρωδιά καραμέλας να απελευθερώνεται καθώς περπατάμε. Τώρα μπορούμε να τα αποκτήσουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα αυτά τα υπέροχα σχέδια της εταιρείας Melissa. Ερωτεύτηκα τις μαύρες πλατφόρμες που θα τις ταιριάξω με τα πάντα φέτος το καλοκαίρι, οι κατακόκκινες μπαλαρίνες με το φιογκάκι στην άκρη από το ίδιο χρώμα μου θυμίζουν τα πλατσουρίσματα στην παραλία αλλά με στυλ. 
Η εταιρεία Melissa συνδυάζει μία σημαντική τεχνολογία με τα σχέδια σπουδαίων designers ανά τον κόσμο. Οι αδελφοί Campana δημιούργησαν μία φανταστική μπαλαρίνα επηρεασμένοι από το σχέδιο της πολυθρόνας τους και μοιάζει με σφηκοφωλιά, καταπληκτικές και ιδιαίτερες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις