Nude γόβες!!

Είναι ότι πιο σέξι και πιο όμορφο υπάρχει, μιλάω φυσικά για τις Nude γόβες, προσωπικά μου αρέσουν οι ψηλοτάκουνες αλλά και οι μπαλαρίνες, το φυσικό χρώμα συνδυάζεται με όλα τα χρώματα. Μπορείτε να τις φορέσετε με τζίν παντελόνι, με φόρεμα και με κάπρι παντελόνι. Πολλές σταρ του Hollywood τις έχουν αγαπήσει και δεν τις αποχωρίζονται, όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Βικτώρια Μπέκαμ και η JLo.


Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, ότι πιο hot, νομίζω ότι πολλές γυναίκες αναζητούν ένα ζευγάρι παπούτσια που θα τους λύσει όλα τα προβλήματα για το ντύσιμο της βραδινής εξόδου ή για μία εκδήλωση που είναι καλεσμένες και θέλουν να εντυπωσιάσουν έτσι απλά.

 

Οι μπαλαρίνες σε nude χρώμα είναι ότι πιο ιδανικό. Ξυπνάς το πρωί και αναρωτιέσαι τι να βάλεις, φοράς και τις μπαλαρινούλες σου και φεύγεις αμέσως. Έχεις λύσει το πρόβλημα σου καθημερινά.  Έχουμε δει πολλές φορές διάσημες να φορούν ένα πολύ διακριτικό φόρεμα σε μία βράβευση, επιλέγοντας να το συνδυάσουν με ψηλοτάκουνες γόβες σε nude χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο και ιδανικό. Ωστόσο μπορούμε να τις φορέσουμε και με μονόχρωμα ρούχα, είτε με ένα μαύρο φόρεμα είτε με ένα χρωματιστό, μην διστάζετε. Μπορείτε επίσης να τις συνδυάστε και με παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και αλλά πολλά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις