Ανοιξιάτικα stylish παπούτσια!!Τα νέα ανοιξιάτικα σχέδια στα παπούτσια τα έχουν όλα summer boots, σανδάλια φλάτ, πλατφόρμες, animal print και παπούτσια με λουλουδάτα υφάσματα . Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, έχετε πολλές προτάσεις, για την πρωινή βόλτα μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε με το αγαπημένο σας τζην παντελόνι και το t-shirt σας τις ανοιξιάτικες μπότες, λατρεύω αυτές σε μπεζ χρώμα ή σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ.
Για το απόγευμα μπορείτε να φορέσετε τις αγαπημένες σας πλατφόρμες, που φέτος οφείλω να ομολογήσω έχουν κλέψει όλες τις εντυπώσεις, εγώ προτιμώ τις πλατφόρμες με λουράκια που δένουν στο πόδι, σαν να ζω σε μία άλλη εποχή, την αρχαία Ελλάδα.
 

Όμως και οι πλατφόρμες με το ξύλινο τακούνι είναι απλά φανταστικές, ή οι πλατφόρμες με τον φελλό και τα πολύχρωμα print σχέδια, τα οποία συνδυάζονται με πολλά σύνολα και χρώματα. 


 


Φυσικά για το βράδυ, που έχετε κανονίσει να πιείτε ένα ποτάκι με τις φίλες σας και θέλετε να εντυπωσιάσετε, θα φορέσετε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, όχι όμως υπερβολές, μην σας πιάνει η ανασφάλεια της τελευταίας στιγμής, ας βάλω και αυτό, ας βάλω και εκείνο και στο τέλος καταλήγετε και βάζετε την Άρτα και τα Γιάννενα. Επιλέξτε τα δερμάτινα σανδάλια σας σε animal print, που φέτος είναι ότι πιο hot υπάρχει, τα σχέδια ποικίλουν και σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις