Ανοιξιάτικο πρόγραμμα Theia Lab.


Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, μυρίζει λουλουδάκια και ήλιο (γιατί επιτρέψτε μου να πω πως και ο ήλιος "μυρίζει" -ζεσταίνει τα πάντα και αναδύεται το φυσικό άρωμα από το κάθε τι). Σε αυτό το κλίμα δε θα μπορούσαμε παρά να δημιουργήθηκαν τα νέα τμήματα στο THEIA Lab!
Δείτε το πρόγραμμα για τα τμήματα Πατρόν-Ραπτικής και Σχεδίου Μόδας Απριλίου-Ιουνίου 2012.
Όσοι έχετε ήδη ξεκινήσει να δημιουργείτε με την καθοδήγησή μας, μπορείτε να συνεχίσετε με "Φούστα ΙΙ" ή "Φόρεμα Ι" (αν το προηγούμενο τρίμηνο παρακολουθήσατε το "Φούστα Ι").
Αν έχετε ήδη καλύψει όλες τις Φούστες και το "Φόρεμα Ι", σας καλούμε να γνωρίσετε μεταξύ άλλων τη μαγεία του strapless, το μανικάκι και τους γιακάδες στο "Φόρεμα ΙΙ" ή το σαλβάρι, τη jupe-culotte και την παντελόνα στο "Παντελόνι".

 

Το τμήμα του παντελονιού όμως μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι απο εσάς έχουν κάνει τα δύο τμήματα φούστας (δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάνει και Φόρεμα)!
Τώρα, για τους αρχάριους θα πρέπει να περάσετε πρώτα από το "Φούστα Ι". Εκεί θα μάθετε τις βασικές ιδιότητες των υφασμάτων, πώς κόβουμε, πώς καρικώνουμε, πώς τρυπώνουμε, πώς ΡΑΒΟΥΜΕ και, φυσικά, τι εστί "πατρόν"! Θα φύγετε με wonderful καλοκαιρινές φούστες -your own style, πάντα- και θα έχετε ουσιαστικά μάθει να πειραματίζεστε με ασφάλεια με όποια άλλη κατασκευή σας ενδιαφέρει (πχ μια τσάντα ή μια θήκη για τον καπνό).
Για περισσότερες πληροφορίες για Πατρόν-Ραπτική, εδώ και για το Σχέδιο Μόδας εδώ.


Τις Παρασκευές συνεχίζετε το σχέδιο, ενώ Σάββατο απογευματάκι πιάνουμε βελονάκι στα Yarn Loving Afternoons, πλέον για hot καλοκαιρινά αξεσουάρ και, εννοείται, το πλεκτό μαγιό μας!
* Φούστα ΙΙ (Πέμπτη): 19 Απριλίου
* Yarn Loving Afternoons: δε θα έχουν σταματήσει καθόλου
* Φόρεμα Ι (Τρίτη): 24 Απριλίου
* Φόρεμα ΙΙ (Τρίτη): 24 Απριλίου
* Φούστα Ι (Τετάρτη πρωί/απόγευμα): 25 Απριλίου
* Παντελόνι (Πέμπτη): 26 Απριλίου
* Φόρεμα Ι (Παρασκευή): 27 Απριλίου
* Σχέδιο Μόδας (Παρασκευή): 27 Απριλίου
* Φόρεμα Ι (Σάββατο): 28 Απριλίου
* Φούστα Ι (Σάββατο): 28 Απριλίου
Όσοι συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο τμήμα Πατρόν-Ραπτικής θα λάβουν δώρο υφασμάτινη τσάντα ΤΗΕΙΑ/Singer με basic αξεσουαράκια, ενώ όλοι οι μαθητές μας πλέον θα λαμβάνουν την προσωπική τους ΤΗΕΙΑ Lab ID card για σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα υφασμάτων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις