Βίρα τις άγκυρες!


Αποφασίσατε να κάνετε ένα διήμερο ταξιδάκι με το ιστιοπλοϊκό σας, τότε πρέπει να προβλέψετε  ρούχα άνετα κατά προτίμηση λευκά, τσάντα ψάθινη ή την τεράστια δερμάτινη totes σας, λαστιχάκια για τα μαλλιά, ψάθινο καπέλο,  αντηλιακό και φυσικά παπούτσια μοκασσίνια. Τα μοκασσίνια είναι ίσως τα μοναδικά ευκολοφόρετα παπούτσια που κυκλοφορούν στην αγορά. Σαββατοκύριακο στο νησί, με λευκό σορτς, καφέ ζώνη και t-shirt, γυαλιά κοκάλινα ή στυλ aviator και φυσικά μοκασσίνια. 
  
Φέτος τα χρώματα ποικίλουν στα μοκασσίνια, μπλε, κόκκινα, λευκό, δίχρωμα, κίτρινα, πράσινα, υφασμάτινα ή δερμάτινα. Ότι και να επιλέξουμε, ένα είναι το σίγουρο, θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Όταν θα περπατάτε στα κατάλευκα σοκάκια του νησιού, φορώντας τα αγαπημένα σας μοκασσίνια, θα είστε stylish και επιπλέον δεν θα φοβάστε μην γλιστρήσετε και φάτε τα μούτρα σας, όπως έχει τύχει και σε εμένα. 
 
Τα προηγούμενα χρόνια ήταν λίγο παρεξηγημένα αυτά τα παπούτσια, θεωρητικά ήταν ένα ανδρόγυνο στυλ και σε καμία περίπτωση δεν θα ταίριαζε στο ωραίο φύλλο. Λάθος, μέγα λάθος, σήμερα πολλές γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν στο ντύσιμό τους αλλά και που αναζητούν άνεση στην καθημερινότητα τους φορούν παπούτσια ναυτικού ύφους, μοκασσίνια, δετά, με αποτέλεσμα να τις κολακεύουν πολύ. Φοριούνται και με φούστες, με φορέματα κοκτέιλ, με κάπρι παντελόνια ή με παντελόνια καμπάνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις