Μεγάλος διαγωνισμός από το missbloom.gr!!

Διάβασε πως θα πάρεις μέρος στον πιο στυλάτο διαγωνισμό που έγινε ποτέ!
Η Μiss Bloom έχει βάλει στόχο να βρει την αναγνώστρια ή τον αναγνώστη που έχει το καλύτερο street style. Μήπως είσαι εσύ; Για να το μάθεις δεν έχεις παρά να μας στείλεις την φωτογραφία σου με e-mail στο streetstyleicons@missbloom.gr.

Η ομάδα της Miss Bloom θα συγκεντρώσει όλες τις συμμετοχές και θα επιλέξει τις 15 πιο stylish. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, οι φωτογραφίες των 15 top συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στο site όπου το κοινό (με τα likes του) και η κριτική επιτροπή θα συναποφασίσουν τους 3 νικητές.
Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη διευθύντρια έκδοσης της Madame Figaro Στέλλα Ράπτη και την Διευθύντρια Σύνταξης του MissΒloom.gr Ελένη Στασινοπούλου.

Τα έπαθλα για τους νικητές είναι τα εξής:
1ο Βραβείο: Φοίτηση στο Summer Intensive Course αξίας 780€ στο Fashion Workshop by Vicky Kaya

Το Fashion Intensive είναι ένας εντατικός κύκλος μαθημάτων διάρκειας 2 εβδομάδων που περιλαμβάνει την ύλη και τις 2 βασικές ενότητες του εργαστηρίου (Fashion Styling και Fashion Journalism) και αποτελεί μια σύντομη και εμπεριστατωμένη παροχή γνώσης και πληροφορίας για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί και να εργαστεί σε οποιονδήποτε τομέα του μαγικού κόσμου της μόδας. (Διάβασε περισσότερα εδώ)

2ο Βραβείο: Μια πλήρης σειρά styling Garnier Fructis Style για 6 μήνες - Μέγας Χορηγός του διαγωνισμού είναι το Fructis Style το οποίο είναι και το απόλυτο styling brand για street εμφανίσεις.

3ο Bραβείο: Μια δωροεπιταγή 150€ από το κατάστημα Miss Sixty στο The Mall Athens

Δεν έχεις παρά να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα και να μας στείλεις τη φωτογραφία σου!
Nα τι πρέπει να κάνεις ακριβώς:

1. Ψάχνουμε για το καλύτερο street style, άρα χρειαζόμαστε μια ολόσωμη φωτογραφία σου βγαλμένη σε εξωτερικό χώρο.
2. Δείξε τη δημιουργικότητά σου. Κάνε styling στον εαυτό σου και ζήτα από έναν φίλο σου να σε φωτογραφίσει.
3. Στείλε τη φωτογραφία σου στο e-mail: streetstyleicons@missbloom.gr ΜΕΧΡΙ 28/5!
4. Θυμήσου να συμπεριλάβεις το όνομά σου, το τηλέφωνό σου και πού φωτογραφήθηκες. Aν έχεις blog, facebook account ή twitter, πες τα μας και αυτά! Επίσης, γράψε μας μια λεζάντα με όλα όσα φοράς.

Καλή επιτυχία!
Missbloom.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις