Νυφικό παπούτσι!!


 
Έρχεται και η πρόταση γάμου και δεν ξέρεις τι να κάνεις...συνήθως λές το ΝΑΙ. Μετά έρχεται η προετοιμασία του γάμου, τότε παίρνεις μολύβι και χαρτί και σημειώνεις, αρχικά κάνεις μία λίστα για να δεις ποιούς να καλέσεις, και γράφεις και σβήσεις και οι ώρες περνάνε, το ίδιο και οι μέρες. Έρχεται όμως και η στιγμή που πρέπει να κάνεις την λίστα της νύφης, τι χρειάζεται μία νύφη τη ημέρα του γάμου...για μένα προσωπικά πάνω από όλα ψυχραιμία γιατί θα ακούσει το κοντό και το μακρύ του καθενός...ηρεμία κορίτσια ένα όμορφο πάρτι είναι ο γάμος. 

 

Το νυφικό πολλές φορές αγχώνει τις μέλλουσες νύφες και τις πελαγώνει θα έλεγα, όμως μην τρελαίνεστε...διαλέξτε κάτι που ταιριάζει στα μέτρα σας και στο στυλ σας, όχι υπερβολές, φυσικά θα πρέπει να συνυπολογίσετε το που θα γίνει ο γάμος, αν για παράδειγμα γίνει σε νησί βάλτε κάτι σε πιο αεράτο σαν νυφικό φόρεμα. Τώρα τα νυφικά παπούτσια είναι όλα το θέμα, για μένα προσωπικά τα νυφικά παπούτσια τα σκέφτομαι με πάθος και λαχτάρα. 





Θέλω να είναι μοναδικά πιο μοναδικά και από το νυφικό, τα νυφικά παπούτσια θέλω να μείνουν αξέχαστα σε όλους και φυσικά θέλω να απαθανατιστούν στο έπακρο όταν θα έρθει η στιγμή που η νύφη σταχτοπούτα θα κατέβει από το αυτοκίνητο - άμαξα και θα δείξει το γοβάκι της. Νυφικά παπούτσια μπορεί να είναι λευκά, μπορεί όμως να είναι και χρωματιστά, τον τελευταίο καιρό τείνει η μόδα να είναι πιο κοντά στο χρωματιστό νυφικό παπούτσι.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις