Άνετες διακοπές....

Έφτασε η ώρα για τις καλοκαιρινές μου διακοπές, ανυπομονώ να φύγω από το κλεινόν άστυ. Ετοίμασα με ηρεμία την λίστα μου, η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά μεγάλη, κάθε χρόνο τα ίδια, δεν ξέρω τι να κρατήσω και τι να βγάλω...είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τα ρούχα των διακοπών. Θέλεις μία βαλίτσα για τα ρούχα, ένα σακίδιο για τα παπούτσια και ένα τσαντάκι αρκετά μεγαλούτσικο για τα καλλυντικά και τα κοσμήματα.


Άνετες διακοπές σημαίνει να είσαι άνετη, αν μην σου βγει η γλώσσα από τα πράγματα που θα κουβαλήσεις. Κορίτσια αγοράστε άνετα παπούτσια που διπλώνουν σας κάλτσες και έχουν και δικό τους σακουλάκι, θα σας βολέψουν πολύ. Δεν είναι μόνο βολικά στην μεταφορά, είναι και άνετα παπούτσια.






Οι μπαλαρινούλες μου για παράδειγμα, είναι πολύ άνετες, διπλώνουν και γίνονται πολύ μικροσκοπικές, δεν μου τρώνε χώρο στην βαλίτσα. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας, πολλά σχέδια και σε διαφορετικά χρώματα για να τα συνδυάσετε με τα ρούχα σας. Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια μας, μας τρώνε πολύ χώρο από την βαλίτσα μας. Έτσι γλιτώνουμε χώρο και βάρος. Τέρμα οι πολύ βαριές αποσκευές…το μόνο που θα πρέπει να μας νοιάζει είναι οι ανέμελες στιγμές που θα ζήσουμε στην παραλία και στο clubbing.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις