Υπόθεση Μπότα!!
Υπάρχει μία κατηγορία παπουτσιών που με παίδεψε! Αναφέρομαι στις μπότες που χρειάστηκα για μία εκδρομή στο βουνό, αλλά δεν ήθελα εκείνες τις apres ski μπότες που θα  φορούσα τελικά μόνο για  3 ημέρες...άρα, έπρεπε να βρω  το super ζευγάρι που θα μπορούσα να συνδυάσω και μετά, με τα πρωινά μου ρούχα κάθε μέρα στην πόλη.


Πρώτος σταθμός στην αναζήτηση των τέλειων cold weather boots ήταν οι Wellington της εταιρίας HUNTER. Ξέρετε,εκείνες τις πλαστικές γαλότσες που έχει ο μπαμπάς μου για το ψάρεμα από το 1970! Δηλαδή, πολύ πριν τις φορέσει η Kate Moss στο Glastonbury (υπαίθριο  music festival) και αργότερα όλος ο πλανήτης...
Από τη ΗUNTER θα επέλεγα τα πιο fun κομμάτια της γκάμας. Αφού είναι πλαστική και γαλότσα,τουλάχιστον ας έχει κάτι να πει.

Αφού εξαντλήσαμε το θέμα της ιδανικής μπότας για βροχή, πάμε τώρα στις sheepskin boots. Πρώτη εταιρία στις πωλήσεις και μάλλον ήδη στις ντουλάπες σας, οι UGG boots! Mια βόλτα στο Κολωνάκι και μετράς δέκα γκρι και δέκα καμηλό ζευγάρια το λεπτό... Προσωπικά τις φλερτάρω τα 4 τελευταία χρόνια αλλάζοντας διαρκώς γνώμη για το αν πάνω μου είναι ugg ή ugly. Νομίζω όμως οτι βρίσκω πολύ cute  τα έντονα χρώματα, συνδυασμένα με ανεπιτήδευτα πλεκτά και  fitness ρούχα!

Η τελευταία όμως τρέλα των fashionistas δεν είναι τόσο συμβατή...ινδιάνικες μπότες και παπούτσια εμπνευσμένα από τη ζωή στον βόρειο πόλο γίνονται η τελευταία εμμονή! Όσο πιο ethnic τόσο πιο hip!
Βέβαια, είμαι σίγουρη οτι υπάρχει και η κατηγορία κοριτσιών που δεν θα θυσίαζε το glam style της ψάχνοντας για cold weather boots.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις