Μόδα πάνω απ΄όλα...

ugg


Οι προτάσεις μόδας αυτό το χειμώνα είναι πάρα πολλές! Τα χρώματα, τα σχέδια και τα στυλ «δίνουν και παίρνουν». Υπάρχει ένα στυλ ειδικά για εσάς που βρίσκεστε όλη μέρα εκτός σπιτιού και θέλετε να είστε κομψές, in fashion και κατάλληλα ντυμένες για όλες τις περιστάσεις. 

Μπορείτε να συνδυάσετε τα κατάλληλα ρούχα που θα είναι πολύ πρακτικά και βολικά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Θηλυκό ντύσιμο που θα σας δείχνει όμορφη και καλοντυμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι τα μακριά μάλλινα, turtle neck, αμάνικα φορέματα που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με πιο λεπτές μπλούζες από μέσα ή ακόμη και με πουκάμισα ή μπολερό. 

Το «παιχνίδι της αλλαγής» μπορεί να παιχτεί στη ζώνη. Μια απλή δερμάτινη ζώνη το πρωί και μια σε μεταλλιζέ αποχρώσεις για το βράδυ. Αρκεί να επιλέγετε πάντα τα σωστά παπούτσια, για παράδειγμα τα μποτίνια της Ugg είναι λατρεμένα!!

Πουκάμισα μεταξωτά με κεντημένες φούστες και angle boots με γούνα ή μποτάκια πλατφόρμες. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ταγιέρ με μαύρες και άσπρες ρίγες και turtle neck πουλοβερά, είναι το τέλειο ντύσιμο για όσες εργάζεστε σε γραφείο και σας αρέσει να είστε κομψές και σικάτες όλες τις ώρες. Αυτό το στυλ δεν «διαγράφει» και θα το χαρείτε ακόμη και αν έχετε τα κιλάκια σας...!

Παντελόνια σε φαρδιά γραμμή που θυμίζουν αντρικά, συνδυάζονται πολύ ωραία με πουκάμισο και δίνουν στυλ σε όσες δεν αισθάνεστε άνετα με φούστες και φορέματα. Εάν λατρεύετε τα φουλάρια μπορείτε να ολοκληρώσετε το ντύσιμο με ένα φουλάρι φορεμένο επιμελώς ώστε να δείχνει σαν γραβάτα.

Μπείτε στο πνεύμα του έξυπνου ντυσίματος, ευχαριστηθείτε την κάθε ώρα της ημέρας και μην αρνηθείτε καμία πρόταση για έξοδο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις