Rock passion!!

rock style
Το rock style είναι μία μόδα που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. Φέτος θα δούμε το rock style ακόμα σε πιο έντονο βαθμό, και αν κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά, θα εντοπίσετε μπλούζες, φορέματα, τζάκετ αλλά και παντελόνια γεμάτα με τρουκς, με καρφιά και γενικά ροκ λεπτομέρειες. Φυσικά στα παπούτσια και γενικότερα στα αξεσουάρ η rock μόδα είναι ακόμα πιο έντονη!


Παλαιότερα για να φορέσει κάποιος ροκ παπούτσια με καρφιά ή τρουκς έπρεπε να είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Φέτος αυτό δεν ισχύει! Μπορείτε να φορέσετε άφοβα τα συγκεκριμένα ρούχα και παπούτσια είτε ακούτε ροκ μουσική είτε όχι!

Η αγαπημένη μου Kate Moss λάνσαρε στο έπακρο την ροκ μόδα σε συνδυασμό με την ρόκ μουσική, φυσικά οι καταχρήσεις δεν της έκαναν και πολύ καλό. Όμως αδιαμφισβήτητα αποτελεί την ιέρεια της ροκ μόδας. Πολλά από τα outfit της έχουν γίνει αντιγραφή, δερμάτινα Jacket και δερμάτινες totes τεραστίων διαστάσεων καθώς και rock boots με διάφορα αξεσουάρ, όπως τρουκς αλλά και σκέτα με χοντρές σόλες, φυσικά πάντα μαύρη απόχρωση.

Άλλη μία ροκ αγαπημένη είναι η Άσλει Όλσεν, η μία εκ των διδύμων αδελφών Όλσεν, λατρεμένη, έχει δημιουργήσει την δική της εταιρεία ρούχων στην Αμερική και τα πάει μια χαρά. Φυσικά κάθε της ροκ εμφάνιση αποτελείται από στενό δερμάτινο παντελόνι, σακάκι δερμάτινο φουλ μεσάτο και μποτίνια μαύρα δερμάτινα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις