Τζιν για πάντα!!

Το τζιν είναι ένα από τα πιο «must have» κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας! Πολλές από εμάς έχουμε πάνω από δύο διαφορετικά τζιν στην ντουλάπα μας και, φυσικά, δεν εννοώ μόνο παντελόνια, αλλά και φούστες, φορέματα και πουκάμισα από τζιν! Τα φορέματα μπορείτε να τα συνδυάσετε με γόβες ψηλοτάκουνες για βράδυ ή με μπαλαρίνες για το πρωί.


Για αυτή τη σεζόν, το αγαπημένο τζιν είναι το χρωματιστό τζιν…

Το χρωματιστά τζιν ήταν πολύ στην μόδα την Άνοιξη του 2012 - σε παστέλ χρώματα όμως,  για το φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013 προτείνουμε τα πιο σκούρα χρώματα.
Καφέ μπορντό, το χρώμα του κόκκινου κρασιού και το δαμασκηνί είναι οι καλύτερες επιλογές, αλλά, για το ίδιο αποτέλεσμα, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με γήινους τόνους ή μπλε. Συνδυάστε τα με μπαλαρίνες ή παπούτσια στυλ oxford.

Το σχισμένο τζιν: Μπορεί να μην είναι κομψό, αλλά infashion. Και δεν αναφέρομαι μόνο για το τζιν παντελόνι, μου αρέσουν πολύ τα τζιν πουκάμισα και τα σακάκια  τα σκισμένα σακάκι που είδαμε σε πολλά fashion shows. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ankle boots.


Cowboy style& τζιν: To Wild West Cowboy Style είναι must have κομμάτι, που το είδαμε σε πολλές συλλογές για το φθινόπωρο-χειμώνας 2012-2013! Δεν είναι μόνο Trendy τα αξεσουάρ αλλά και το τζίν. Βλέπουμε σε πολλά editorial  μόδας denim κομμάτια διακοσμημένα είτε με κέντημα είτε με κρόσσια και λεπτομέρειες. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μπότεςστυλ καουμπόικες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις