Με ελληνική υπογραφή!!

H Mary Katranzou ξέρει σίγουρα πώς να αποτυπώνει παραστάσεις και αντικείμενα στα υφάσματα που χρησιμοποιεί για να φτιάξει τις συλλογές της.  " Ήταν μια φανταστική κίνηση προς τα εμπρός. Τα σχέδια της ήταν τόσο σύγχρονα και ενθαρρυντικά", δήλωσε ο Fashion Editor  της Vogue Φράν Μπερνς μετά το show της.
Τα κόλπα που κάνει με τα σχήματα των λουλουδιών και τα χρήματα, μαζί και με τα γραμματόσημα ήταν το κάτι άλλο. Αλλά αυτό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την συλλογή της είναι η χρήση του λευκού ως φόντο σε όλα τα τυπώματα, όπου δίνει φωτεινό αποτέλεσμα και ελαφρύνει το ρούχο. Η Katrantzou καταφέρνει να κερδίζει σε όλα τα επίπεδα και πάντα να μας εκπλήττει  με τις φρέσκες και καθαρές ιδέες της.
 
Φορέματα σε γραμμή που Α που αιωρούνται  από το λαιμό, με αρκετό χώρο για βαθιές τσέπες.  Στενά παντελόνια κάτω από αμάνικο boxy σακάκι Ανεμοδαρμένα ογκώδη μανίκια και μεταλλικά μπροκάρ πουκάμισα, με το κλασικό της τόξο-σχέδιο. Τα παπούτσια που επιλέγει είναι αρκετά τολμηρά θα λέγαμε όπως πανύψηλα μποτάκια με κορδόνια,γόβες με 12 πόντους τακούνι, μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και φυσικά στα παπούτσια της χρησιμοποιεί πολύ χρώμα.
 

Χρώματα όπως το λαδί, το μπλέ, το κίτρινο, το κόκκινο και το μπορντό κυριαρχούν στις συλλογές της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις