Παιδική μόδα..


Η παιδική μόδα του Φθινοπώρου είναι γεμάτη καρό, πλεκτά και γήινες αποχρώσεις.
Καρό σχέδια, μάλλινες πλέξεις και γάντια: Έτσι περιγράφεται μία μέρα στο δάσος και έτσι δημιουργείται μία urban casual εμφάνιση για τους μικρούς και τις μικρές σας. Ιδέες για να ντύσετε τα παιδιά στο σχολείο άνετα και με στυλ.

Πολλές φορές θα βρείτε αντιδράσεις όταν πάτε να ντύσετε τα παιδιά σας αφού θα επιμένουν σε μία φόρμα ή ένα άνετο πουλόβερ. Επομένως πρέπει να αγοράζετε ρούχα που κυρίως είναι άνετα και με χρώματα που τους φτιάχνουν τη διάθεση. Μη ξεχνάτε ότι δεν έχετε τις ίδιες ανάγκες με τα παιδιά σας.
Μεγάλη σημασία πρέπει επίσης να δίνετε στα παπούτσια. Φροντίστε να είναι το σωστό νούμερο και αποφύγετε τα πλαστικά, όπως είναι οι γαλότσες όταν δεν επιβάλλονται από τον καιρό. Οι παιδικές πατούσες μεγαλώνουν γρήγορα και το λάθος νούμερο πολλές φορές εμποδίζει το πόδι να μεγαλώσει σωστά.
Τέλος, δεν είναι ανάγκη να φορτώνετε τα παιδιά σας με επιπλέον ρούχα, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει το κρύο. Τα παιδιά συνήθως κινούνται αρκετά στο σχολείο, με αποτέλεσμα να ιδρώνουν και να βγάζουν τις μπλούζες τους. Αυτό είναι μία συχνή αιτία κρυολογήματος που σίγουρα μπορείτε να αποφύγετε.
Στις βροχερές ημέρες διαλέξτε να τους φορέσετε και το απαραίτητο παπούτσι που είναι οι γαλότσες, ή στο πολύ κρύο φορέστε τους μποτάκια. Στην Κυριακάτικη βόλτα να βάλετε και μπαλαρινούλες, που είναι πιο στυλάτες, αλλά και στο βουνό να φορέσετε τα ορειβατικά τους. Όπως και να έχει τα παιδικά παπουτσάκια είναι απλά καταπληκτικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις