Μποτάκια...το must have κομμάτι του χειμώνα!!



Είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστούν τα μποτάκια μας, χρειαζόμαστε μερικές στιλιστικές συμβουλές, στυλ και συνδυασμούς για να μην πέσουμε σε fashion παγίδα. Για παράδειγμα, μποτάκια με κοντό κολάν ή κοντό καλσόν απαγορεύεται για γυναίκες με περισσότερες καμπύλες αλλά ακόμα και οι πιο αδύνατες πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικές καθώς μπορεί να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο χοντρά ή πιο κοντά.


 Τι θα μπορούσα να φορέσω με τα μποτάκια μου, λοιπόν; Εδώ είναι μερικοί συνδυασμοί:

Μποτάκια με μακριές φούστες

Είτε είναι χαμηλά, είτε με τακούνι, τα μποτάκια και οι μακριές φούστες είναι ένας κλασσικός συνδυασμός. Μπορούν να συνδυαστούν εξίσου ωραία με πιο φαρδιές αλλά και με στενές φούστες. Το κλειδί σε αυτόν το συνδυασμό, είναι να μην φαίνεται καθόλου πόδι. Αν η φούστα σας δεν είναι αρκετά μακριά για να καλύψει το επάνω μέρος από τα μποτάκια σας, τότε μπορείτε να το κάνετε φορώντας ένα καλσόν!

Κοντές φούστες με μποτάκια

Αυτό το look είναι λίγο πιο δύσκολο να σας κάνει να νιώσετε άνετα καθώς σε πολλές γυναίκες, δεν αρέσουν τα πόδια τους. (Είναι ψυχολογικό – get over it!). Αλλά σε αντίθεση με το παραπάνω look, αντί να καλύψετε α πόδια σας, σας προτείνουμε να δείξετε όσο πιο πολύ πόδι γίνεται, γιατί στη πραγματικότητα πρόβλημα με τα μποτάκια μπορεί να παρουσιαστεί όταν δείχνετε λίγο πόδι. Κοιτάξτε για φούστες που είναι λίγα εκατοστά πάνω από το γόνατο ή και κοντύτερες και ακόμα καλύτερα θα ήταν να μην είναι πολύ γεμάτες – έτσι θα αποφύγετε να μοιάζετε με μπαλαρίνα σε καλλιτεχνικό πατινάζ. Επίσης οι μπότες με τα τρουκς είναι μία πολύ καλή λύση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις