Φθινοπωρινή παλέτα...





Το φθινόπωρο είναι η εποχή, που έχουμε ποικιλία στα χρώματα! Ήρθε η ώρα για το κόκκινο και φωτεινό πορτοκαλί, για το πλούσιο μπλε και μωβ και, το μυστικό μου, το αγαπημένο μου μουσταρδί! Το μαύρο και το άσπρο είναι ακόμα in, αλλά ας καλωσορίζουμε ένα από τα αγαπημένα της χρονιάς, φούξια!




Αν θέλετε να ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε καλύτερα για ένα μοντέρνο “look”, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε το παρακάτω!  Κατ 'αρχάς, ας μιλήσουμε για το μαύρο! Το ένα και μοναδικό μαύρο που αγαπήθηκε από όλους τους σχεδιαστές μόδας αυτό τη σεζόν (David Koma, Salvatore Ferragamo.Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Trussardi, DKNY για να αναφέρουμε μόνο μερικά).

Για μια δραματική εμφάνιση φορέστε το all-in-μαύρο ή μπορείτε να συνδυάσετε μαύρο χρώμα με κάποια φωτεινά χρώματα! Εγώ θα επέλεγα μωβ σε μαύρο ή ακόμα και πορτοκαλί!

Το χρώμα του κόκκινου κρασιού: το οποίο είναι πολύ στην μόδα αυτή την εποχή. Αυτό το χρώμα είναι τέλειο για τη μια ρομαντική και θηλυκή εμφάνιση. Το "κόκκινο κρασί" που λειτουργεί εξαιρετικά καλά με τα βασικά χρώματα όπως το σοκολατί και το μαύρο. Λατρεύω την ιδέα ενός "κόκκινο κρασί" βελούδινο σακάκι ή μια μπλούζα με, φυσικά, ένα μαύρο Peter Pan κολάρο και κατακόκκινες γόβες.

Διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε είναι επίσης μεταξύ των πιο trendy χρωμάτων για την σεζόν 2012-2013. Σε συνδυασμό με μπεζ και ανοιχτό καφέ, το μπλε τονίζεται ακόμη περισσότερο.
Για μια αξέχαστη εμφάνιση επιλέξτε ένα σακάκι και παντελόνι από το ίδιο φωτεινό χρώμα με ένα παφλασμό του μπλε και μπότες σε μπλε απόχρωση.

Το λευκό είναι πολύ στην μόδα αυτή τη σεζόν. Επιλέξετε λευκές μπότες.

Η αλήθεια είναι ότι το λευκό δεν βγαίνει ποτέ από την μόδα! Ασπρόμαυρα prints είναι επίσης μια από τις επιτυχίες της εποχής. Συνδυάστε το με λίγο κόκκινο - ένα άλλο σούπερ χρώμα της σεζόν για να προσθέσετε λίγο ζωή στο ντύσιμο σας!

To μουσταρδί είναι ένα άλλο μοντέρνο χρώμα της σεζόν, και προσωπικά ο αγαπημένος μου χρωματικός συνδυασμός: - μουσταρδί, γκρι και λίγο μαύρο. Μουσταρδί μπαλαρίνες είναι ένα must have παπούτσι για την φετινή σεζόν.

Το μουσταρδί είναι τέλειο για παλτό, κάπες, μπουφάν και αξεσουάρ. Αποφασίστε πόσο “πικάντικη” νότα θέλετε να προσθέσετε στα ρούχα σας αυτή τη σεζόν!
Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το φούξια, το οποίο είναι ένα μοντέρνο χρώμα για κοκτέιλ και βραδινά φορέματα, όταν μιλάμε για το φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013.
Το φούξια ως χρώμα δείχνει ιδιαίτερα όμορφο σε μελαχρινές και κοκκινομάλλες. Αν έχετε χλωμό δέρμα και ξανθά μαλλιά, μπορείτε αν θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας ελαφρύτερης απόχρωσης - όπως το φωτεινό ροζ ή φωτεινό μωβ, τα οποία είναι επίσης πολύ μοντέρνα αυτή τη σεζόν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις