Γούνινες μπότες..





Οι ζεστές ημέρες ακόμα και μέσα στο Νοέμβριο είναι πια παρελθόν. Η γκαρνταρόμπα μας είναι πια άκρως χειμερινή, οι μπότες αποτελούν σύμφωνα με τους αγαπημένους μας σχεδιαστές ένα από τα πιο καυτά trends του φετινού χειμώνα. Με μια βόλτα στις διεθνείς πασαρέλες συναντήσαμε εκκεντρικές μπότες σε όλα τα χρώματα, σχέδια και μήκη, με κορδόνια, λουράκια, ψηλοτάκουνες ή φλατ για όλες τις ώρες και για όλες τις περιστάσεις. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια μόνο για σας.






Γούνινες μπότες: Όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα σε προηγούμενα άρθρα η γούνα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια του χειμώνα 2011και την βλέπουμε πάνω σε παλτό, γάντια, πουλόβερ, κασκόλ ακόμα και καπέλα. Μην παραξενευτείτε, λοιπόν, αν την συναντήσετε και σε μπότα. Αποτελεί μία από τις εύκολες λύσεις για να εντυπωσιάσουμε αφού μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε όπως φορέματα, φούστες σε όλα τα μήκη, εφαρμοστά παντελόνια και τζίν. Και αποτελεί μια από τις ευκολότερες διότι ένα ζευγάρι από εντυπωσιακές γούνινες μπότες είτε φλάτ είτε ψηλοτάκουνες μπορούν να συνδυαστούν με ένα πολύ απλό και ενδεχομένως φτηνό ντύσιμο αρκεί να γίνεται, όμως, σωστά και έξυπνα.
Τι πιο όμορφο λοιπόν για τις χειμερινές βόλτες αλλά και τις διακοπές στο σαλέ της Ελβετίας, από ένα ζευγάρι γούνινες και  ζεστές μπότες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις