Κόκκινα και λαμπερά Χριστούγεννα!!


Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι κτυπάνε κόκκινο! Όλες μας τρέχουμε για τα τελευταία ψώνια για το σπίτι, για τις αγορές δώρων στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για την επιλογή του τέλειου συνδυασμού ρούχων για την βραδιά του ρεβεγιόν! Πάρτε μερικές ιδέες για την εμφάνιση σας αυτές τις γιορτινές μέρες και εμνευστείτε υπέροχους δικούς σας συνδυασμούς με λάμψη και στυλ για γκλαμουράτες εμφανίσεις!!

Στη μόδα φέτος το κόκκινο επικρατεί ως νικητής των φετινών εορτών, αλλά και το μαύρο κρατάει μια πολύ καλή θέση στα βραδινά φορέματα. Για μια πιο μοντέρνα πρόταση, το πράσινο κυπαρισσί είναι η εναλλακτική σου λύση. Πάντα επίκαιρες και οι μεταλλικές λάμψεις σε υφάσματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες, όμως αν επιχειρήσεις κάτι σε χρυσή απόχρωση, προτίμησε κάτι λιτό και κομψό για να μην δείχνει φτηνό ή κιτς.

Δαντέλες, μαύρο και ψηλά τακούνια είναι το απόλυτο τρίπτυχο των φετινών γιορτών. Ωστόσο και οι μπαλαρινούλες είναι μέσα στο παιχνίδι, διάλεξε ένα πολύ όμορφο λουστρινένιο ζευγάρι μπαλαρίνες σε κόκκινο ή κυπαρρισί χρώμα.

Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα τσαντάκι φάκελος είναι αρκετά για να ολοκληρώσουν το ντύσιμο σου στις γιορτές. Αν πάλι το σύνολο είναι λιτό, μπορείς να το «ντύσεις» με πιο έντονα αξεσουάρ, αλλά προσοχή μην το παρακάνεις. Χριστούγεννα έχουμε όχι Απόκριες! Να έχεις πάντα στο μυαλό σου το «less is more» (το λίγο σημαίνει πολλά). Με ό,τι στυλ φορέματος και αν καταλήξεις, θυμήσου, ότι στα παπούτσια το τελευταίο τρεντ είναι τα ψηλοτάκουναμποτίνια μέχρι τον αστράγαλο, ακόμα και σε έντονα χρώματα.
Προσδίδουν ένα δυναμικό, μοντέρνο και σέξι στυλ.
Αν σκοπεύεις να φορέσεις ψηλοτάκουνα το βράδυ, φρόντισε να κυκλοφορείς με χαμηλά παπούτσια την υπόλοιπη μέρα –και, κατά προτίμηση, και την επόμενη και προηγούμενη μέρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις