Παιδικό ντύσιμο για τον χειμώνα


Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά!!! Το κρύο έξω στο προαύλιο είναι τσουχτερό!!! Στις αίθουσες κάνει πολύ ζέστη!!! Η καθημερινή επιλογή ρούχων και αξεσουάρ από τα νήπια μέχρι τους μαθητές του γυμνασίου προκαλούν φασαρίες με τους γονείς, που προσπαθούν μάταια να τα βρουν. Ωστόσο λύση δεν είναι η ενδυματολογική καταπίεση, ούτε η επιστροφή της στολής και της ποδιάς στα σχολεία.
Μόδα δεν υπάρχει στο σχολείο. Μόνο απλή λογική.

Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, ζουν και κινούνται σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς έχουν ανάγκη από καθημερινά, λειτουργικά ρούχα και άνετα παπούτσια που αντέχουν σε όλα.
Ρούχα με τα οποία θα προστατεύονται από το κρύο στα διαλείμματα έξω στο προαύλιο, ταυτόχρονα μέσα στην τάξη να αισθάνονται χαλαρά και χαρούμενα. Παπούτσια μαλακά και άνετα, αλλά ταυτόχρονα και ζεστά για να μην κρυώνουν καθόλου τα μικρά ζουζουνάκια.
Ζεστά μπουφάν με κουκούλα με χρηστικές τσέπες, φερμουάρ ή κουμπωμένο κλείσιμο είναι ιδανικά. Τα μανίκια τους καλό θα είναι να αφαιρούνται, η εσωτερική τους επένδυση να βοηθά να λειτουργεί και ως αντιανεμικό. Μπορούν να συνδυαστούν με τζιν και φόρμες με μακρυμάνικες μπλούζες, ζακέτες και πουλόβερ και με μποτάκια. Αγοράστε κλασικά κομμάτια, που δεν αποκλείεται να φορεθούν και του χρόνου.
 Το ντύσιμό των παιδιών πρέπει να δίνει άνεση στις κινήσεις ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας ανάμεσα στις στρώσεις των ρούχων για να μην ιδρώνουν και κρυολογούν. Τα βαριά ρούχα δεν σημαίνει ότι είναι και ζεστά.
Αδιάβροχα παπούτσια, με χαμηλό τακούνι και με ίσια στενή φόρμα,  συνδυάζονται με παντελόνια, φορέματα και καρό φούστες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις