Το Νο1 Online κατάστημα πώλησης υποδημάτων στον κόσμο, έχει όνομα - spartoo.gr

Τις εποχές της κρίσης η ανάγκη για φθηνά παπούτσια κορυφαίας ποιότητας γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Τι είναι το spartoo.gr; Το Spartoo.gr είναι η ιστορία τριών κολλητών, κολλημένων με τα παπούτσια και το Διαδίκτυο. Ο Μπορίς, ο Πωλ και ο Ζερεμί, είναι μικρότεροι από 25 χρονών και μόλις έχουν πάρει πτυχίο. Το όνειρό τους είναι να φτιάξουν μια επιχείρηση που να τους μοιάζει.


Μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίζουν να φτιάξουν τη δική τους ιστοσελίδα πώλησης παπουτσιών στο διαδίκτυο.
Με περισσότερες από 750 μάρκες και 25.000 μοντέλα, το Spartoo.gr τοποθετείται ως το No1 site για αγορές παπουτσιών μέσω internet.

Η αναζήτηση για φθηνά παπούτσια από τις κορυφαίες μάρκες γίνεται πολύ εύκολα με λίγες μόνο κινήσεις και ανάλογα με τις επιθυμίες σας, ανά μάρκα ή ανά στυλ: City, Sneakers, Skate, Relax, Chic, Green, Sport ή Rock.

Επίσης, το Spartoo.gr σας παρέχει πολλές υπηρεσίες, για να κάνετε τις αγορές σας με απόλυτη σιγουριά: Δωρεάν αποστολή, δωρεάν επιστροφή και ασφαλής πληρωμή.
Επίσης μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 5€ με την εγγραφή σας στο Newsletter και 10€ εάν απαντήσετε στη σχετική έρευνα που διενεργείται στο spartoo.gr.


Λίγα στοιχεία για το No1 site για αγορές παπουτσιών μέσω internet:
Περισσότεροι από 180 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο,  αποθήκη 30.000 τετραγωνικών μέτρων, παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Γαλλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ιταλία και η Ισπανία, περισσότερες από 750 μάρκες και 25000 μοντέλα, περισσότερα από ένα εκατομμύρια ζευγάρια σε στοκ, περισσότεροι από 14 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα στην Ευρώπη.
Μπείτε τώρα στο καλύτερο κατάστημα πώλησης υποδημάτων, αξεσουάρ και τώρα ένδυσης στο ίντερνετ και κάντε τις αγορές σας εύκολα και στις καλύτερες τιμές.
Θα βρείτε παπούτσια για την γυναίκα, τον άνδρα αλλά και το παιδί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις