Ashμάνια....

 
Φέτος το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα είδαμε ένα νέο τρεντ να κάνει την εμφάνισή του πολύ δυναμικά. Οι πλατφόρμες-μποτάκια είχαν κάνει την εμφάνισή τους δειλά δειλά τα τελευταίς 2 χρόνια, αλλά φέτος να το θυμηθείτε: είναι η χρονιά τους.


Μπορεί να προσδίδουν ένα αθλητικό στυλ, ωστόσο δεν χάνουν καθόλου την αίγλη τους και την λάμψη τους. Αν είστε φαν του αθλητισμού, τότε θα βρείτε πολλά μποτάκια του γούστου σας, γιατί το sport-chic style είναι πολύ στη μόδα φέτος. Ωστόσο προσπαθήστε να πάρετε πιο light αποχρώσεις χωρίς πολλές υπερβολές για να μπορείτε να τα συνδυάζετε πιο εύκολα.

Για την ιστορία, τα πρώτα παπούτσια κατασκευάστηκαν από δέμα, πετσιά και σχοινιά πολύ πριν τον 13ο αιώνα. Από εκεί και μετά τα παπούτσι άρχισαν να αποκτούν λίγο περισσότερο σχήμα. Αρχικά ήταν τα σανδάλια, και μετά τα παπούτσια άρχισαν να κλείνουν παίρνοντας μία πιο ευυκολοφόρετη μορφή. Το 1600 περίπου εμφανίζονται οι πρώτες πλατφόρμες λίγο πριν τη Βικτωριανή εποχή.

Η αμερικάνικη εταιρεία Ash, έχει κερδίσει τον γυναικείο πληθυσμό και οι fan τους ξεπερνούν το εκατομμύριο. Πολλές επώνυμες της showbiz επιλέγουν μποτάκια Ash για το πρωΐ ή το βράδυ.

Ο σκοπός που φτιάχτηκαν ήταν για να προστατεύουν τους ανθρώπους από τη λάσπη και τις σκόνες.
Σήμερα φυσικά τα σχέδια έχουν εξελιχθεί πολύ και εξελίσσονται ακόμα περισσότερο.


Τα συγκεκριμένα μποτάκια θα σας βολέψουν πολύ, γιατί εκτός από στυλ προσφέρουν και πολύ άνεση! Είναι πολύ όμορφα, stylish και μην ξεχνάτε όλο του Χολυγουντ τα λατρεύει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις