Ένας τέλειος συνδυασμός για την απόδραση του Σαββατοκύριακου


Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει, είναι μια ευκαιρία για να "δραπετεύσεις" από το χάος της πόλης και να κάνεις μια ημερήσια εκδρομή, κάπου λίγο πιο έξω!

Διάλεξε ρούχα που αγαπάς και ξέρεις ότι διπλώνονται εύκολα χωρίς να τσαλακώνονται ιδιαίτερα. Δεν είναι απαραίτητο να σκεφτεί εξ' αρχής κάθε outfit εξολοκλήρου αρκεί μόνο να διαλέξεις κομμάτια της ίδιας χρωματικής παλέτας που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους.

Μια καλή ιδέα είναι να πάρουμε μαζί μας ένα λευκό παντελόνι, το αγαπημένο μας Τζην και φόρεμα που μπορούμε να βάλουμε σε ένα πάρτι. Για το ταξίδι διαλέγουμε άνετα παπούτσια και παίρνουμε μαζί μας ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και τις αγαπημένες μας πλατφόρμες. Επιπλέον για να είσαι σίγουρη, βαλέ μερικά βασικά κομμάτια, t-shirts, τζιν και τις αγαπημένες σου μπότες και ετοιμάσου για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο.

Εγώ θα επέλεγα για το ταξίδι αυτό το χαριτωμένο φούτερ με κουκούλα, φυσικά, το πιο άνετο τζιν και ένα ζευγάρι μπότες, που θα με δείχνουν υπέροχη.

Και… άσε τα κορίτσια να είναι κορίτσια και χώρεσε στη βαλίτσα σου, και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ!

Βραχιόλια, κολιέ, περίτεχνα δαχτυλίδια και το αγαπημένο σου clutch, ολοκληρώνουν την ευτυχία σου στην βόλτα του σαββατοκύριακου!

Είστε έτοιμες να ταξιδέψετε;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις