Oscars 2013


                                     

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre (πρώην Kodak) του Hollywood η 85η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Καλύτερη Ταινία της βραδιάς χαρακτηρίστηκε, ίσως και όπως ήταν αναμενόμενο, το “Argo” του Ben Affleck, ένα βραβείο που δόθηκε από την ίδια της Michelle Obama live από τον Λευκό Οίκο.  Το πρώτο της Όσκαρ παρέλαβε -με εντυπωσιακό τρόπο- η Jennifer Lawrence. H 22χρονη ηθοποιός ανεβαίνοντας τα σκαλιά για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "Silver Linings Playbook" παραπάτησε στην Dior τουαλέτα της και έπεσε.
Το Βραβείο Α’ Αντρικού Ρόλου απέσπασε ο Daniel Day-Lewis για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο του ως Αβραάμ Λίνκολν στην ομώνυμη ταινία.

Έπειτα από τόσες διακρίσεις, τόσες επίσημες εμφανίσεις, κομμένα μαλλιά και τόσα κιλά χαμένα η Anne Hathaway κέρδισε με το σπαθί της το αγαλματίδιο για το Βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου με αφορμή την συμμετοχή της στην ταινία «Οι Άθλιοι». «Έγινε πραγματικότητα» ήταν η πρώτη φράση της φανερά συγκινημένης νεαρής ηθοποιού ευχαρίστησε θερμά τους πάντες μεταξύ των οποίων και τον συμπρωταγωνιστή της, Hugh Jackhman.

Νικητής στην κατηγορία "Β’ Ανδρικού Ρόλου" αναδείχτηκε ο Christoph Waltz για τον ιδιαίτερο και πολύ πετυχημένο του ρόλο στην ταινία του Tarantino, «Django, Ο Τιμωρός».
H βραδιά δεν θα μπορούσε να τελειώσει έτσι, χωρίς το λαμπερό Vanity Fair party να ρίξει τους τίτλους τέλους και στη φετινή διοργάνωση των βραβείων Oscar.
Όλοι οι επώνυμοι που βρέθηκαν στα βραβεία πέρασαν στον χώρο του πάρτυ ενώ ήρθαν και επώνυμοι αποκλειστικά και μόνο για αυτό.


Εκτός από τις υπέροχες τουαλέτες και τα κοστούμια που φόρεσαν οι διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood, τα παπούτσια τους ήταν επίσης μία έμπνευση αλλά και τα αξεσουάρ τους. Αφού είδαμε πολλές κυρίες όπως και οι νικήτριες Jennifer Lawrence και Anne Hathaway, φόρεσαν πανάκριβα κοσμήματα που κρέμονταν στην πλάτη και όχι μπροστά. Απλά εντυπωσιακά!

Τα παπούτσια των περισσότερων κυριών ήταν σε ασημί ή χρυσές αποχρώσεις και κυρίως πέδιλα. Αψήφησαν το κρύο και έβαλαν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις