Καρό μόδα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013





Νομίζω πως οι περισσότερες από εμάς περιμένουμε την Άνοιξη με ανυπομονησία, όχι μόνο γιατί ανοίγει ο καιρός και αρχίζεις να ευχαριστιέσαι τις πρώτες ευωδιές των πανέμορφων λουλουδιών, αλλά και γιατί τα ρούχα μας είναι πιο ανάλαφρα, αέρινα και γεμάτα χρώματα, το ίδιο και τα παπούτσια μας. Μια συνοπτική αναφορά για το τι θα επικρατήσει στη μόδα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 είναι το καρό παντού, σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια! Και φυσικά, πριν από όλα, να δούμε την χρωματική παλέτα γυναικείας μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013.



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το καρό επιμένει να είναι τάση και συνεχίζουμε να το βρίσκουμε σε σακάκια, πουκάμισα, φορέματα και φούστες. Λίγο η επιστροφή των 90s και του grunge, λίγο οι σχεδιαστές όπως ο Phillip Lim και η Karen Walker που το πλάσαραν ως trend και για τον επόμενο χειμώνα, το καρό ήρθε για να μείνει.
Κάτι το οποίο μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως, γιατί έχει την ιδιότητα του να είναι ανεπιτήδευτα κομψό αλλά και casual συγχρόνως. Αναλόγως βέβαια με τι θα το συνδυάσουμε. Ακόμη και αν δεν σας αρέσει να το φοράτε, ένα καρό πουκάμισο δεμένο στην μέση, δίνει κίνηση και είναι μια πολύ καλή λύση για layering.

Για ένα rock ντύσιμο συνδυάζεται άψογα με τζιν και δέρμα, ενώ αν θέλετε ένα πιο elegant αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα καρό φόρεμα ή παντελόνι με γόβες, ενώ η τελευταία τάση είναι να συνδυάζεται και με άλλα prints όπως ρίγες και φλοράλ.
Το καρό ήταν ένα από τα super hot trend του περσινού χειμώνα. Κυριαρχούσε απλά παντού καρό πουκάμισα και φούστες, καρό παλτό ακόμα και καρό καλσόν και παπούτσια. Όμως φαίνεται πως και φέτος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.
Σε σύγκριση με πέρσι οι πασαρέλες φέτος προωθούν πιο πολύ τις καρό κάπες, τις καρό τσάντες, καθώς επίσης και τα καρό εσώρουχα. Επιλέξετε πιο αξεσουάρ ή ρούχο καρό σας ταιριάζει και συνδυάστε το άψογα με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα και παπούτσια της γκαρνταρόμπα σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις