Παπούτσια που φέτος το καλοκαίρι θα κλέψουν όλα τα βλέμματα





H εποχή φέρνει μαζί της πολλές γιορτές χαράς και αγάπης και σου δίνουν μία καλή ευκαιρία ή απλά μία αφορμή για να φορέσεις τα "καλά" σου και γιατί όχι να κάνεις και κάποιες αγορές.
Πρώτα απ όλα βρες το πιο όμορφο ζευγάρι παπουτσιών στην αγορά.
Έντονα χρώματα και στα παπούτσια προτείνουν φέτος οι οίκοι μόδας με το μπλε, το κοραλλί και το φούξια να πρωταγωνιστούν.


Φέτος τα ο καλοκαίρι τα χρώματα είναι έντονα και στα παπούτσια. Ειδικά εδώ στη Μεσόγειο, αν καταφέρετε το σωστό σταρένιο μαύρισμα (δηλαδή ούτε κατακαμένες, αλλά ούτε και κόκκινες σαν Φιλανδές τουρίστριες), τότε με αυτά τα παπούτσια κάθε άλλο παρά με ρέιβερ που επέστρεψε από τα nineties θα μοιάζετε.

Οι οίκοι αν και χαμήλωσαν λίγο το ύψος στα τακούνια και πάλι σας θέλουν ως επί το πλείστον κατά δέκα πόντους ψηλότερες, με πρωτοστάτη φυσικά τον Christian Louboutin. Διαλέξτε όποιον οίκο σας ταιριάζει περισσότερο, αλλά ιδιαίτερα ρίξτε μια ματιά στους Pierre Hardy, Alexander Birman, Versace, Miu Miu και Christian Louboutin, ενώ στο χρώμα αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.



Φυσικά, βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη επενδύσει σε κλασικά κομμάτια, όπως μια nude γόβα, γιατί ωραία είναι τα κοραλλί παπούτσια, αλλά δε θα ήταν ωραίο να έχετε την ταμπέλα «η Μαρία με τα κοραλλί, που δεν έχει βγάλει από πάνω της».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις